Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Erre hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, megismertek egy gyönyörű lányt, aki kedves, van humora, okos, szóval olyan amilyenre vágytok, és mellesleg jól is néz ki, de kis idő múlva bevallja, hogy ő fiúnak született, és pl átműttette magát vagy valami hormonzavar miatt lett lány. Mit reagálnátok erre?2023. aug. 29. 07:53
1/17 anonim 

válasza:

Valami hormonzavar miatt… és gyönyörű lány lett…
2/17 anonim 

válasza:

Ilyet még nem láttam de ha tényleg olyan gyönyörű miért ne? :)
3/17 anonim 

válasza:

Én csak annyit mondok nőként, hogy láttam már nagyon csinos transz nőt. És mióta láttam egy videót arról, hogyan is csinálják meg az átalakító műtétet (elképesztően fantasztikus milyen technikákat alkalmaznak), azóta meggyőződésem, hogy semmi hátránnyal nem jár egy ilyen nővel ismerkedni
5/17 anonim 

válasza:

Hol található olyan videó kesves hozzászóló?
6/17 anonim válasza:
Hát kinek mi fér bele? Ezt embere válogatja! Én is-is-ben vagyok. Mert, ha már kialakul vonzalom és nem tudom, hogy valamikor férfi volt, akkor ezek szerint ez a tudat / információ nélkül bele tudtam szeretni esetleg, tehát észre sem vettem a dolgot. Na de ha megtudnám időközben, hogy amúgy ő férfi volt azért ott motoszkálna bennem, hogy ez mégis csak egy illúzió. Viszont nem bántanám érte, mert nem tehet arról, hogy fiúnak született aztán ha lelkileg lánynak érzi magát, kihasználva a tudományt, lánnyá alakíttatta magát. Nyilván aki nincs ilyen érzelmi helyzetben nem biztos, hogy érti mi zajlik egyéni szinten. (Honnét tudod milyen sós a tenger, ha még nem úsztál benne?). Hogy vele maradnék-e ezt nem tudnám így megmondani, mert sokszor az érzések nagyon befolyásolják a cselekedetet és ebben az esetben kérdés, hogy érzelmileg meddig jut el az ember? Lehet akár izgalmas is, ez felfogás, értékrend, vallás, neveltetés kérdése is szerintem!
8/17 anonim 

válasza:

Megköszönném a lehetőséget, majd otthagynám. 🤷🏻♂️
9/17 anonim 

válasza:

Kultúrember heteró ilyenkor mondja "köszönöm, hogy szóltál, maradjunk akkor csak barátok".
10/17 A kérdező kommentje:
9
Ez a legundorítóbb dolog, a maradjunk barátok. Nőktől is. Úgysem maradtok barátok, ez valójában csak annyit jelent, hogy a másik, mivel csak barátok vagytok, nem várhatja el hogy vele légy, nem kérheti számon ha nem veszed fel a telefont vagy nem jelensz meg a találkozón ahogy megbeszéltétek, te pedig emögé bújva szépen lassan le tudod építeni
2023. aug. 29. 11:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!