Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férjem szeretné ha bevonnánk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szeretné ha bevonnánk plusz egy férfit, ez normális?

Figyelt kérdés

Szeret engem ebben 100% biztos vagyok, viszont értetlenül állok ehhez, hogy tudná végig nézni? Viszont ami még érdekes, hogy ez engem is izgat és nem azért mert mással szexelek hanem így vele együtt és hogy izgatja. Olyanok írjanak akik jártasok az ilyen témában.

Köszönöm!

2023. aug. 28. 16:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Kiderülhet, hogy biszex hajlama is van esetleg
2023. aug. 28. 16:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már 3-as szexben részem.az előző párommal.igazábol izgatott a dolog.ő is egy 3.ik férfit akart brvonni.jó volt.bár nem szoknék rá.de ugy voltam vele egyszer miért ne.de volt egy másik párom elötte.vele ugyanugy hármasozni akartunk.ment is a dolog.erre elakpta valami féltékenységi hiszti (peddig akkor is ő akarta annyira)szóval bármi előfordulhat.lehet ő akarja kipróbálni férfiaval csak nem meri megmondani.
2023. aug. 28. 17:01
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

Minden részletet tisztázzatok, és nagyon körültekintően válasszatok harmadikat!!!

Ha jó a választás, és valóban értékes a kapcsolatotok, akkor eszementül jó lehet egy hármas!

Ez esetben viszont előbb utóbb vonjatok be harmadiknak egy csajt, mert az úgy korrekt!

2023. aug. 28. 18:03
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Nem semmi. Szisszen a sör.
2023. aug. 28. 18:48
 15/28 anonim ***** válasza:
77%

Én szerelmes vagyok a nőmbe, és nem tudom elképzelni, hogy bárki más, akár nő akár férfi hozzányúljon.

Furcsa dolog ez, asszem én is bekészítem a popcornt.

2023. aug. 28. 18:59
 16/28 A kérdező kommentje:

Én sem tudnám elképzelni azt, hogy másik nővel szexeljen akar előttem akar nélkülem, ezért is érdekel mások tapasztalata/véleménye.

Mint írtam is az is elképzelhetetlen számomra, hogy más férfivel legyek, ez kizárólag csak úgy izgató, ha a férjemmel.

2023. aug. 28. 20:30
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is motoszkált az agyamban,hogy milyen jó lenne egy hármast összehozni, izgatott a gondolata is annak,hogy a feleségem szexel előttem egy másik pasival, illetve egyszerre kényeztetjük !

Tudja ,hogy nem ismerek tabut ha szexről van szó, igazából annyira nem is lepődött meg az ötletem!

Szeretkezés közben elkezdtem mondogatni neki,hogy akkor épp mit csinálna a 3. ha ott lenne ,és ez mindkettőnket egyre jobban izgatott,így rábólintott a nejem!

Huhh,hatalnasakat szeretkeztünk,ill a mai napig szoktunk!

Ami érdekes,van mikor csak szemlélő vagyok és közben maszturbàlok !

Ne félj belevágni,a szex a legjobb dolog és oly rövid az élet

2023. aug. 29. 05:41
 18/28 Oldfire ***** válasza:
0%
Szerintem a haverja szeretne levarrni. Vagy fogadtak rád és így oldják meg, hogy ne fogj gyanut.
2023. aug. 29. 06:38
 19/28 A kérdező kommentje:
Ismerőssel semmiképp nem szeretné, úgyhogy ez ki van zárva. 😀
2023. aug. 29. 12:06
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is benne lennél😉

38 F

2023. aug. 29. 12:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!