Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hova szoktátok verni a spermátokat maszturbáláskor?
Figyelt kérdés
Hogy szoktátok eltüntetni hogy más ne jöjjön rá mit csináltatok?2009. jan. 1. 17:08
1/11 anonim válasza:
ruhába, aztán mosógép vagy szennyestartó, esetleg pzs, aztán wc-be és lehúz
2/11 anonim válasza:
nem kell ehhez pzs :) közvetlenül a wc-be, aztán lehúzom. Vagy még a mosdóba is szoktam közvetlenül, és kiöblítem.
4/11 anonim válasza:
aztán ha mellé megy, takaríthatod :P
6/11 anonim válasza:
Csajra?... Vagy csak én vagyok maradi
7/11 anonim válasza:
Én visszatartom tantra technikával. Vagy ha nem, akkor magamra, aztán zuhanyzás. :)
8/11 anonim válasza:
egyszerű zsbit tartunk magunknál általban! deh a rzhába szar mert megkeménydik ill megsrárad és fájhat is deh zepi azt wc esetleh kuka ha nem más!!
9/11 anonim válasza:
Csajraverősnek: Nem vagy maradni, én viszont nem verem a barátnőmre, az olyan személytelen... Hagyom, hogy ő verje magára :)
Tálkás srác
10/11 anonim válasza:
Én az azstal alá ledobom arra a papírra amire a görényem sz@rik XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!