Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire helytálló az hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire helytálló az hogy a nők nagyobbnak látják vagy érzékelik a péniszt mint amekkora igazából ? Voltam jó pár lánnyal és többen mondták hogy nagy a farkam pedig szerintem átlagos 16 cm átlag vastagsággal

Figyelt kérdés
Köszi a normális válaszokat !

2023. aug. 27. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Na, ugyanígy vagyok. Kb. 16-17 cm, ami ugye az átlag. Ehhez képest voltak olyan lányok, akik kb. ledöbbentek, hogy ekkorát még nem láttak és szerintük ez legalább 20 cm.

Valahogy nagyon nem jó a szemmértékük.

2023. aug. 27. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Akkor veregesd meg a vállad mert "jól" használtad. Akkor mondják a nők ha elégedettek voltak a "teljesítményeddel".
2023. aug. 27. 23:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják hogy növeljék az önbizalmad. Mondhatni a nőknél ösztönös a farok feldicsérése, ha az adott pasi tetszik nekik.
2023. aug. 27. 23:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódunk valakihez, és elégedettek vagyunk vele az ágyban is, akkor ahogy a 3-mas is írta, kb ösztönösen jön, hogy dicsérjük a szerszámot, hiszen örömet szerzett. Nem utolsó szempont a férfi magabiztosságának növelése sem, amivel ugyancsak jól jár a nő is.
2023. aug. 28. 00:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3. És a párunkét is dicsérjük, nem hiába. :)
2023. aug. 28. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Ez ritka, inkább kicsinek szokták tartani az átlagosat is.
2023. aug. 28. 08:04
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a többség nagyobbnak gondolja, mint amekkora

Voltam úgy többször, hogy a csaj mondta, hogy nekem milyen hatalmas, mert az exének 18 centis volt, az enyém meg nagyobb... Mindegyiket le kellett lomboznom, hogy nem, az exének nem volt 18 centi, és persze nekem sincs 20+ ahogy gondolják.

Szerintem sok pasas tényleg bemondja a csajnak, hogy neki ekkora, meg akkora a lányok többsége meg lássuk be tényleg nem tud 10 centit megmutatni az ujjaival sem.

2023. aug. 28. 08:26
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
be vannak gajdulva és dicsérik amire éppen belecsücsülnek...én azt hittem ez egyértelmű
2023. aug. 28. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Én pont akkorának látom, amekkora valójában.
2023. aug. 28. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyik nő sem jár centivel szexelni. Plusz a pasik előszeretettel hozzáhazudnak pár centit. Ráadásul vannak akik azt sem tudják, hogy hogyan kell mérni. Szóval simán el lehet képzelni, hogy nem az van amit gondolnak, vagy érzékelnek. Én is kaptam már 19/6-osról fotót vonalzóval. Na az egy igazi komplexusos pöcs volt. Mert aki azt hiszi, hogy ezzel lehet levenni egy nőt a lábáról az elég sok komplexussal küzd. Mondjuk aki volt vele ismerős, az el is mondta, hogy igazából béna az ágyban csak nagy van neki. Ja sokáig bírta még ez volt az erénye. De amúgy meg egy beképzelt nárcisztikus görény volt az illető.

Ez a csaj egy jóval kisebb farkú pasival sokkal jobbakat élvezett. Mert az tudta, hogy mit kell csinálni, nem csak dugdosta.

2023. aug. 28. 16:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!