Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szexi kép készítésben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szexi kép készítésben tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Meleg fiu vagyok. Szeretnék magamról szexi fotokat pasiknak küldeni.

Tudtok tanácsot adni hogy milyen pózban, vagy milyen szögből érdemes fotókat készíteni?

2023. aug. 27. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyen jó a világítás, éles a kép, a fotózó ne takarja el félig véletlenül az objektívet, eleve legyen az tiszta.
2023. aug. 27. 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De telefonnal szeretném nem fényképezőgéppel
2023. aug. 27. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért láttam már telefonnal is nagyon elbénázott képet, mert rosszul fogták a telefont. A telefon se varázsló.

Amúgy kösz, a privátot, de kihagyom.

2023. aug. 27. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Én biztos nem írtam privátot
2023. aug. 27. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más tetszik. Főleg hetero nők más pózokat látnak szexinek, mint egy meleg pasi. Pl a pasik szeretik a fenék fotókat, de egy nőt nem igazáb érdekel ez képeken:D szóval rossz helyen kérdezel

Mindenesetre ami általános: igényes legyen a háttér, ne a wc ben fotózkodj. Legyen előnyösek a fények, próbálj ki több lámpát több szemszögből. Pl felülről való világításnál kicsit kidolgozottabbnak néz ki a test az árnyékok vetülése miatt. Szóval ilyeneket próbálgass.

Talán szexi lehet egy alulról készült kép, ahol pl a V vonalad látszik/max a farkad töve és a testeden, mellkasodon van a hangsúly. Szerintem szexi lehet egy eres kéz. Jobban néz ki a farok fotó, ha rámarkolsz közben, nem csak úgy lóg a semmibe. Előnyös szögből fotózz és ne vakuzgass.

Távoli, jobb fotókhoz használj valami támaszt és időzítőt fotósorozathoz (több kép készül egymás után, így tudsz válogatni melyik jobb)

2023. aug. 27. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Erről szerintem meleg pasikat kérdezz meg, mivel nem nőknek küldöd, így nem a nőknek kell tetszenie, hanem a meleg pasiknak. Ld. egy nőt nem fogja a hátsód érdekelni, de egy meleg pasi meg pont azt akarja látni.
2023. aug. 27. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem többségében így is pasik válaszolnak. :D

Amúgy még egy jó tipp. Készíthetsz sötétben főfényes fotót. Tehát nem szobavilágítással, hanem valamilyen jobb lámpával, ha tudsz. Esetleg enyhén olajozd be a tested, hogy csillanjon valamennyire.

Kicsit gyúrjál rá előtte, persze ha egy kövér fickó vagy, akkor ez nem számít, de ha eleve sportos, akkor esetleg látszik, nyilván fotótól függően.

2023. aug. 28. 06:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!