Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt hányszor mossátok ki és mivel, mennyi vizet használtok hozzá?
Ballonossal próbáltam 4x mostam de még akkor sem jött tiszta víz.
Előre is köszi a válaszokat :)
Minden tapasztalat érdekel

3-4 általában. De mindig addig, amíg teljesen tiszta nem lesz a víz.
Szerintem az utolsó után 1 órát jó ha vársz, nekem addig néha jön még ki víz.

Egyszer sem. Kicsit ujjal benyúlok és kész. Soha egyetlen partnerem se kérte tőlem, hogy mossam ki és egyikük sem tett megjegyzést utólag vagy ment volna el a kedvük a folytatástól
Akit izgat az anál, tisztában van vele, hogy hova dugja. Mellesleg attól, hogy valaki kimossa, nem lesz steril odabent
25N

Én egy lánnyal szexeltem análisan párszor. Nem tudom, hogy rákészült-e, mert nálunk ez mindig tök random volt. Sőt, az első véletlen volt. Kicsúszott és oda nyomtam vissza. De egyszer sem lett csokis a szerszám.
Nem tudom, lehet minden szex előtt kimosta, hátha alapon de nem hiszem.

Hát nem tudom... én képtelen lennék belekezdeni, ha nem lennék benne biztos, hogy tiszta vagyok. Tudom jól, hogy nem lesz steril, mégis megnyugtat és segít ellazulni, ha alaposan kimosom magam.
(1-es vagyok)

Szaros, poshadt lyukba kell dugni a lőcsöt azt kész.
Nem kell mosni úgysem szagolgatod. Meglököd a buláját, szevasz.

#1,6: persze az is nagyon fontos, hogy neked mi a komfortos:) Én sosem tervezgetem napokkal vagy órákkal előbb a szexet és az anált sem. Nem tudom mások hogy tudják mindig előre, hogy csinálni fogják:D rád ír a pasid reggel, hogy 'na nyuszi készülj, ma este popsiba megy'?:D annyira életszerűtlen nekem. Én spontán szoktam szexelni és nem forgatókönyvek alapján. Anált is akkor csináltam mindig, mikor kedvet kaptunk, kezdeményezte a partnerem. Ilyenkor nem lehet kirohanni a wc be beönteni:D nem is értem. De mint mondtam, ez soha semelyik pasit nem zavarta. Viszont nem is nagyon fordult elő 'baleset' sem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!