Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális e az hogy nagyon véreztem az első aktusnál?
Figyelt kérdés
A barátom mikor berakta (kutyapóz) , egy kicsit kellemetlen volt, de nem fájt. mikor kihúzta akkor vettük észre hogy nagyon vérzek(nem menstruáltam). Nagyon megijedtünk. Ez normális hogy ennyire vérzik valaki??? Oh igen, és ez egyébként egy napja volt .
Illetve csíp most a pisi, meg ha megtörlöm néha egy nagyon picit véres is. Ez mind normális?
2023. aug. 27. 16:39
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem egy kis vérzés normális. De tapasztalat alapján ezt több dolog befolyásolja.
2/8 anonim 

válasza:

Nekem is ez történt az első után. Kb 1 hét alatt elmúlt.
3/8 anonim 

válasza:

Hát, 11 évesen lehet hogy még masszívabb a szüzhártya. De amúgy nem oké hogy ennyire vérzel
5/8 A kérdező kommentje:
4-esnek: “18”
2023. aug. 27. 21:35
6/8 anonim 

válasza:

Akkor talán nem kutya pózban. Kéne ami a legszükebb.
7/8 A kérdező kommentje:
6: már mindegy , megtörtént…nyílván tudom hogy így más, de mindketten így akartuk. Csupán arra lennék kíváncsi hogy normális e az ha ennyire vérzett?
2023. aug. 27. 23:19
8/8 anonim 

válasza:

Hiába vagyok lepontozva, igen, teljesen normális.
Nekem évekkel ezelőtt történt az első, és nagyon vérzett (nekünk utána nem is volt echte aktus, mert annyira nem állt el) mégsincs semmi bajom. Valakinek nagyobbat szól szakadáskor, ennyi az egész.
A kutya pózzal pedig nincs semmi baj.
Kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!