Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruáció után miért mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció után miért mindig sajtszagú barátnőm puncija?

Figyelt kérdés

1-2 napig mindig ilyen szagú, ha megujjazom előjátéknál az ujjamon is érzem.

Tampont szokott használni.

Ez egy általános jelenség és csak nekem nem tűnt fel más esetében, vagy lehet van valami fertőzése?

De ő nem panaszkodik semmire, nekem se volt semmi pedig óvszer nélkül szexelünk.

2023. aug. 27. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
1%
Szégyen és gyalázat, hogy házasság előtt súlyosan vétkeztek. Fuj.
2023. aug. 27. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat hogy a tampon gyártásánál használt vegyszerek kicsit felborítják a hüvely Ph-ját, de csak minimálisan, mivel ilyen rövid idő alatt vissza is áll, nagyon sokmindent nem lehet tenni, a betétnél is ugyanazokat az anyagokat használják, esetleg ha nyitott rá, akkor ki lehet próbálni a menstruációs kelyhet, de ez önmagában ha nem okoz kellemetlen érzést, fájdalmat, stb akkor nem feltétlenül kell ezzel foglalkozni.
2023. aug. 27. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

azért mert nem vérzik még távozik ez az ...

nekem is ez van 3 nap vérzés és utána 2 nap váladékozás (nem jó illatú, nem véres, csak folyós) - dokik szerint normális

2023. aug. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!