Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Ha szexuális témáról beszélgetnek ellőttem az számomra olyan zavaró,nem tudok róla beszélni. Viszont ha egy szimpatikus férfi közelébe vagyok aki tetszik akkor pedig hamar beindulok,így nem tudom ez miért lehet ha arról beszélnek nem kedvelem,olyan magánnak tartom ezt a dolgot nem pedig hogy arról viháncoljak,valahogy úgy gondolom ezt abban a pillanatban kell átélni mikor ott van a nő és a férfi,dehogy azt részletezni pl mi folyt akkor,nekem olyan zavaró vagy olyan nem illőnek tartom olyan magán vagy csak én érzem így?:D
2023. aug. 26. 21:41
 1/4 Csicuki ***** válasza:
75%
túl gátlásos vagy ilyen témákban valszeg veled a szüleid sem beszéltek ilyenekről ezért gondolod nem illendőnek mikor ezt kb mindenki csinálja vagy fogja csinálni tehát mindenkinek vannak élményei elképzelései
2023. aug. 26. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ez túlgondolva?..Az emberek zöme szerintem a szűkebb intimitást kedveli.Én úgy gondolom hogy természetes az érzésed..
2023. aug. 26. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a probléma? A szex az amiről nem beszélni kell hanem csinálni :) Az alapvető dolgokat kell megbeszélni (védekezés, mit szeretsz és mik a tabujaid) nem kell róla doktori disszetrációkat írnod ha egyébként minden rendben (pl. nincsenek szorongásaid a szexualitással kapcsolatban).
2023. aug. 26. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Ott nincs,csak én azt nem értem mikor nők egymás között beszélik kivel hogyan,mi értelme? De akkor nem csak nekem fura ez:D Én nem beszélni szeretek hanem tenni és szerintem senkinek semmi köze hogy azt hogyan azt csak az adott emberrel kell beszélni akivel megy az aktus nem?. Akkor volt nekem még fura mikor a nők beszélték és mivel én fiatal voltam közöttük és mondták hogy bocsi, nem értettem mit bocsi? Úgy kezeltek mintha 5 éves lennék és nem tudnám mi a szex. Szóval fura volt hogy ilyeneken viháncoltak:D Én nem tudtam nevetni mert valahogy ezen nem lehet.
2023. aug. 27. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!