Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hogy lehetne jól jelezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogy lehetne jól jelezni (tartós párkapcsolatban), ha a másik fél nem jól csinálja a kielégítéseteket? Illetve hogy lehet ezt jól lereagálni, ha ti kapjátok ezt a visszajelzést? Akivel megtörtént, hogy volt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Pl szólj neki, hogy így nem jó, csinálja amúgy mert úgy viszont nagy jó.

Kommunikációnak hívják, durva cucc.

2023. aug. 26. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg rávezetni, hogy hogyan csinálja, esetleg javasolni, hogy mit próbáljatok ki. Nincs ezzel baj, az ilyesmit nem szabad negatívan fogadni.
2023. aug. 26. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
2023. aug. 26. 20:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó, a fogadó oldalon voltam. Tudom, hogy én hogy reagáltam, azt hallanám szívesen, hogy ti mit tettetek volna. Nem akarok befolyásolni egy választ se, vagy semmit előrevetíteni, mások megoldásai érdekelnek, mert én azóta se dolgoztam fel az egészet, és azt szeretném tudni, mások hogy csinálják ezt jobban.
2023. aug. 26. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan mondta a párom, hogy nem szereti ha túl bő nyállal sz.pok, mert akkor nem érzi annyira, mert nagyon csúszós. Azóta nem úgy csinálom.

Ő normális hangnemben közölte ezt, egyáltalán nem tapló módon. Szóval eszembe nem jutott megsértődni, sőt, örültem neki, hogy elmondta. Elvégre a szex (szerintem) arról szól, hogy örömet okozzunk egymásnak.

2023. aug. 26. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja és mindez úgy történt, hogy szoktunk beszélgetni a szexről. Vagy hogy utána is, kinek milyen volt, jó volt-e, mit szeretne esetleg másképp. Meg úgy általánosságban is szoktunk, hogy hosszú távon mit szeretnénk kipróbálni stb.

Szóval ahogy előttem is írták már, a kommunikáció csodákra képes. Főleg ha értő fülekre talál.

2023. aug. 26. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Tapintatosan, nem belegázolva a másikba. Ne azt mond "rosszul csinálod azt hogy", hanem azt mond "jobban élvezem ha úgy történik". Ha szeret a párod akkor magától rááll erre mert a kedvedben akar járni.
2023. aug. 26. 21:12
 8/11 Csicuki ***** válasza:
100%
Én szoktam néha közben is kérdezni hogy jó e neki meg hogy hogy szeretné mint szeretné ilyesmi
2023. aug. 26. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Elmodom mit hogy szeretek. A páromtól ugyanezt elvárom.

Ha ezt nem teszi magára vessen.

2023. aug. 26. 23:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne mondd neki, hogy nem jól csinálja.

Inkabb próbáld elmondani, hogy azt szeretnéd ha igy,és így csinálná, így nem sérted meg.

2023. aug. 27. 07:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!