Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti íratnátok a ChatGPT-vel erotikus történetet, ha lehetne?
1-esnek. Talán meglepő lehet, itt de sok lány ír erotikus történeteket. (Én is szoktam de éb férfi vagyok.)
És mégtöbb lány olvas ilyesmit.
Aztán eszembe jutott a kérdés. Ha már a Chatgtp -vel pillanatok alatt lehet íratni történeteket, akkor vajon íratnának - e erotikusat is ha lehetne...

"itt de sok lány ír erotikus történeteket"
Itt a ChatGPT egy lány?
3 -as értem a viccet 😊 Azt nem értem, te miért nem értesz? Bárki, aki ír, annak azért lehet segítségére a ChatGPT! És aki szeret olvasni, annak is érdekes lehet, ha írat valamit a ChatGPT-vel…
Én is szoktam íratni vele történeteket
Én csak grimdark vagy dark fantasy történetet iratok vele. De csak néha. Erotikust sose.
De az mire jó? Az csak a perverzeknek jó. Bocsánat a kifejezésért.

Persze, de még messze vagyunk attól, hogy az AI úgy igazán fantáziadús történetekkel kényeztessen. Chai alkalmazás egész jó szexcsetelésben, de annak is megvannak a korlátai. Mindenesetre én sokat remélek a fejlesztesektől. Lehet, hogy még a mi életünkben jobbak lesznek nálunk a gépek.
Én természetfeletti lények, istenségek témában írogatok, az AI-tól is ilyet kérnék.

"Persze, de még messze vagyunk attól, hogy az AI úgy igazán fantáziadús történetekkel kényeztessen."
Viccelsz? Már most is csak a fejlesztők által szabott korlátok fogják vissza. Nézz körül GPT-4 jailbreak témában, miket tud írni, ha úgy-ahogy valamennyire kijátszod őket. Egy szabadjára engedett GPT-4-től lefosnád a bokádat, és ezt belsős fejlesztők is megerősítették már. Fényévekre van a pórnép által használt ingyenes ChatGPT-től.

Miért kellett lepontozni az #5-ös válaszomat?
Talán fáj sokaknak az igazság?
Az emberiség fele elcseszett gondolkodású, bocsánat, de ez a szomorú igazság.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!