Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti íratnátok a ChatGPT...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti íratnátok a ChatGPT-vel erotikus történetet, ha lehetne?

Figyelt kérdés
Ugye jelenleg nem lehet. Minden ilyen próbálkozást kikerül. De ha lehetna akkor ti íratnátok ilyet vele? És ha igen, milyen témájút, az erotika (vagy keményebb szex) témakörén belül.

2023. aug. 26. 17:17
A kérdező szavazást indított:
Igen Én íratnék vele ilyen sztorit
Nem
Még sose használtam a Chatgpt-t
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Miért tenném?
2023. aug. 26. 17:41
 2/11 A kérdező kommentje:

1-esnek. Talán meglepő lehet, itt de sok lány ír erotikus történeteket. (Én is szoktam de éb férfi vagyok.)

És mégtöbb lány olvas ilyesmit.

Aztán eszembe jutott a kérdés. Ha már a Chatgtp -vel pillanatok alatt lehet íratni történeteket, akkor vajon íratnának - e erotikusat is ha lehetne...

2023. aug. 26. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

"itt de sok lány ír erotikus történeteket"

Itt a ChatGPT egy lány?

2023. aug. 26. 18:13
 4/11 A kérdező kommentje:

3 -as értem a viccet 😊 Azt nem értem, te miért nem értesz? Bárki, aki ír, annak azért lehet segítségére a ChatGPT! És aki szeret olvasni, annak is érdekes lehet, ha írat valamit a ChatGPT-vel…

Én is szoktam íratni vele történeteket

2023. aug. 26. 18:20
 5/11 anonim válasza:
30%

Én csak grimdark vagy dark fantasy történetet iratok vele. De csak néha. Erotikust sose.

De az mire jó? Az csak a perverzeknek jó. Bocsánat a kifejezésért.

2023. aug. 26. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Persze, de még messze vagyunk attól, hogy az AI úgy igazán fantáziadús történetekkel kényeztessen. Chai alkalmazás egész jó szexcsetelésben, de annak is megvannak a korlátai. Mindenesetre én sokat remélek a fejlesztesektől. Lehet, hogy még a mi életünkben jobbak lesznek nálunk a gépek.

Én természetfeletti lények, istenségek témában írogatok, az AI-tól is ilyet kérnék.

2023. aug. 26. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, de még messze vagyunk attól, hogy az AI úgy igazán fantáziadús történetekkel kényeztessen."

Viccelsz? Már most is csak a fejlesztők által szabott korlátok fogják vissza. Nézz körül GPT-4 jailbreak témában, miket tud írni, ha úgy-ahogy valamennyire kijátszod őket. Egy szabadjára engedett GPT-4-től lefosnád a bokádat, és ezt belsős fejlesztők is megerősítették már. Fényévekre van a pórnép által használt ingyenes ChatGPT-től.

2023. aug. 28. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem íratnék, mert én már rég az alkotás öröméért írok. A saját ötleteimet, elképzeléseimet akarom szavakba önteni. Eleve azért is kezdtem írni, mert mások történetei nem tetszettek.
2023. aug. 29. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem mert szar lenne.
2023. aug. 29. 00:22
 10/11 anonim válasza:
61%

Miért kellett lepontozni az #5-ös válaszomat?

Talán fáj sokaknak az igazság?

Az emberiség fele elcseszett gondolkodású, bocsánat, de ez a szomorú igazság.

2023. aug. 29. 09:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!