Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szűz a pasi?
Ismerkedem egy pasival de gyanítom, hogy szűz
Nekem nincs ezzel semmi gondom én is az vagyok de azt állítja volt két barátnője a viselkedèse viszont másra utal.
Szeretnék vele találkozni mondtam mivel messze él keressünk egy helyet ami mind a kettőnknek jó és találkozzunk ott, de ő azt mondta majd ő jön ès haza is megy.
A csalàdommal élek így nem aludhat nálunk de felvetettem vegyünk ki egy szobát ne utazzon annyit és ha úgy alakul maradok ott vele "ne érezze magát egyedül". Ezzel arra akartam célozni én szívesen lefeküdnék vele de nem kapcsolt...
Sokszor teszek neki nyílt utalàsokat is de olyanokat mond, hogy szégyenlős az életben meg nincs elég jó teste stb...
Azt hittem odalent van neki gond rá is kérdeztem de azt mondta nem nincs, csak nagyon szégyenlős. Képeket láttam már a testéről inkább nekem kène aggódnom mert nekem nem annyira vonzó mint neki, rajtam van egy kis plusz, de helyette ő az aki parázik. Én szívesen lefeküdnék vele de mi lehet a gond? Mert azt mondja ő is kíván már de szégyenlős nehezen oldódik fel stb...
Szűz és nem mondja el? Mert én azt gondoltam merevedèsi gondjai lehetnek de állítja nem erről van szó.
Én 26
Ő 33
10
Három hónapja nem látott nem több éve és mi már találkoztunk előtte, randiztunk.
Ha pedig mindenkinek szétraknám nem lennék még mindig szűz...

Hát ha csak képeket láttál lehet hogy nem is ő van rajtuk.
Lehet az is hogy szűz igen de egy férfi azt már 16 évesen is cikinek tartja ,nemhogy 33.
De lehet csak simán pancser. Én is ismerek nem egy olyat aki nem szűz mégis fél a nőktől. Nem tudom ti hogy vagytok vele én ki vagyok az olyan pasiktól akik még a kezem se merik megfogni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!