Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gumival vagy nélküle jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy nélküle jobb elvesziteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Biztonságosabb gumival, de élvezetesebb gumi nélkül.
2023. aug. 26. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Terhes már lehetsz az első alkalommal is

Illetve a nemibetegsegek

Tudod lehet h a pasinak ninxs tünete de neked meg lesz

Egy AIDS is legalább 8-10 évig lappang úgy h semmi tünet nincs

De te tudod

2023. aug. 26. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Jobb gumival. Nem tudom fiú v lány vagy, de mindketten jobban el tudjátok engedni magatokat, ha biztonságosnak érzitek a dolgot és nem a terhességen izgultok (visszagondolva én anno sok olyan dologtól is paráztam, amiről azóta tudom, hogy esélytelen, hogy terhességet eredmenyezzen).

Nőként azt gondolom, hogy nem jó dolog nagyon fiatalon elkezdeni a fogamzásgátlót. Felírják ilyen 14 éveseknek is, akik konkrétan még gyerekek... Nagyon nem tesz jót egy olyan lánynak a hormon, aki most érik nővé.

Ha pedig sehogy nem védekeztek, utána pokol lesz a következő hónap. Ráadásul az eseményutáni tabletta igazi lórugás a szervezetnek, azt mindenképp érdemes elkerülni, hogy ehhez kelljen nyúlni.

Szóval én abszolút óvszer párti vagyok. Ha te vagy a fiú, érdemes előtte felpróbálni pár különböző fajtát és méretet. Gyakorold a felhelyezést is, hogy ne bénázz majd élőben. Aki azt mondja nem tudja élvezni a szexet gumival, az vagy egy kamus önző alak, vagy nem a megfelelő fajtát használja.

Pro tipp: szerintem a latexmentes óvszernek a legjobb az 'állaga'. Nem büdös, nincs mosogatókesztyű feeling és jobban érzed benne a partnered, a nőnek is kellemesebb érzés. Tényleg mondhatni bőr szerű érzés és allergiás reakció se lesz rá. Nekem a SKYN elite a kedvenc

25N

2023. aug. 26. 12:24
 4/9 Csicuki ***** válasza:
0%
Szerintem teljesen mindegy hogyan veszíted a végeredmény mindig ugyan az utánna nem leszel szűz
2023. aug. 26. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
3 en nem tudom elvezni gumival a szexet,nem erzek semmit benne. szerintem az a mocskosul önzö alak, amelyik nö ezt ra erölteti a parjara...
2023. aug. 26. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

#5: mintha a nőknek nem lenne más gumiban, mint nélküle:D csak felnőtt, felelősségteljes emberek megtanulják használni

Amúgy meg semmi gond, nem kötelező szexelned. Akkor nem kell felvenned;)

2023. aug. 26. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

6 szerencsere a csajom tablettat szed, ugy hogy ezzel nincs gondom :D

Nem gondolnam hogy igy felelötlenek lennenk.

2023. aug. 26. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tabit szedett de mivel nem ismert az elején még ìgy kérte hogy húzzak.. szóval gumival volt az első.
2023. aug. 26. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Valami lány leírná milyen gumiban?

(Egyszer szexeltem, gumi nélkül😅)

Nem vagyok kanos pasi, nem fogok vissza írni a privátra

2023. aug. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!