Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival vagy nélküle jobb elvesziteni a szüzességet?

Terhes már lehetsz az első alkalommal is
Illetve a nemibetegsegek
Tudod lehet h a pasinak ninxs tünete de neked meg lesz
Egy AIDS is legalább 8-10 évig lappang úgy h semmi tünet nincs
De te tudod

Jobb gumival. Nem tudom fiú v lány vagy, de mindketten jobban el tudjátok engedni magatokat, ha biztonságosnak érzitek a dolgot és nem a terhességen izgultok (visszagondolva én anno sok olyan dologtól is paráztam, amiről azóta tudom, hogy esélytelen, hogy terhességet eredmenyezzen).
Nőként azt gondolom, hogy nem jó dolog nagyon fiatalon elkezdeni a fogamzásgátlót. Felírják ilyen 14 éveseknek is, akik konkrétan még gyerekek... Nagyon nem tesz jót egy olyan lánynak a hormon, aki most érik nővé.
Ha pedig sehogy nem védekeztek, utána pokol lesz a következő hónap. Ráadásul az eseményutáni tabletta igazi lórugás a szervezetnek, azt mindenképp érdemes elkerülni, hogy ehhez kelljen nyúlni.
Szóval én abszolút óvszer párti vagyok. Ha te vagy a fiú, érdemes előtte felpróbálni pár különböző fajtát és méretet. Gyakorold a felhelyezést is, hogy ne bénázz majd élőben. Aki azt mondja nem tudja élvezni a szexet gumival, az vagy egy kamus önző alak, vagy nem a megfelelő fajtát használja.
Pro tipp: szerintem a latexmentes óvszernek a legjobb az 'állaga'. Nem büdös, nincs mosogatókesztyű feeling és jobban érzed benne a partnered, a nőnek is kellemesebb érzés. Tényleg mondhatni bőr szerű érzés és allergiás reakció se lesz rá. Nekem a SKYN elite a kedvenc
25N

#5: mintha a nőknek nem lenne más gumiban, mint nélküle:D csak felnőtt, felelősségteljes emberek megtanulják használni
Amúgy meg semmi gond, nem kötelező szexelned. Akkor nem kell felvenned;)

6 szerencsere a csajom tablettat szed, ugy hogy ezzel nincs gondom :D
Nem gondolnam hogy igy felelötlenek lennenk.

Valami lány leírná milyen gumiban?
(Egyszer szexeltem, gumi nélkül😅)
Nem vagyok kanos pasi, nem fogok vissza írni a privátra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!