Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy ezt a szexuális vágyat melyik szülömtől örököltem? a másik kettőt tudom.
Figyelt kérdés
a lábfétist, vagy inkább talp fétisnek mondanám, ezt az anyámtól. amit az apámtól azt nem fogom el mondani, de ezt szeretném elfojtani magamban. és ezt honnan tudom? eléggé egyértelmü jelekböl, 19 éve élek már közöttük. attól tartok a húgomban is van egy kis lábfétis hajlam, elég jó megfigyelő vagyok.
szóval, a szexuális biszex hajlamot vajon kitől örököltem? ti ezt észre tudnátok venni a családotokban?
én ezt nem tudom. de ha tippelnem kéne akkor inkább az anyám mivel nőknél gyakori.
2023. aug. 26. 10:37
4/6 anonim 

válasza:

Nem szégyen ez, sőt, a kifinomult, igazi velős vonzalom jele.
6/6 A kérdező kommentje:
majd ha megtanulod helyesen le írni, akkor talán elhiszem.
2023. aug. 26. 16:29
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!