Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok felháborodva?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Mindig szorongok a leendő párjaimtól..mert tudom a mi korosztályunkban mik az elvárások. Én értem, hogy a mai tízen, huszon éves srácok azt gondolják nekik minden jár mert természetes, hogy nekik dugni kell .. De a lányt miért nem lehet tisztelni amég menstruál? Miért kell elvárni, hogy szopja le ha már addig nem dughat meg mert vérben nem harcol... A Nő is kívánja, még is megtartóztatja magát ilyenkor. Ez így olyan mintha önbüntetés lenne.. az amúgyis nehéz és fájdalmas héten, hogy még ott görnyedjünk és szopjuk le őket, mert de nekik kell ..

Nyilván az más ha élvezed mert boldogságot okoz neki,de nekem már totál másrol szól.

2023. aug. 26. 01:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kornak ehhez semmi köze. Az még nem jutott eszedbe, hogy olyan férfit válassz, aki megértő és türelmes is veled? Hja, hogy az olyan unalmas... inkább kergeted a rosszfiúkat, akik fűt-fát ígérnek aztán csodálkozol a végén. Nem tudlak sajnálni, bocsi.
2023. aug. 26. 02:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert mindenki csak szexre hajt és nem párkapcsolatra.
2023. aug. 26. 06:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak te vagy felháborodva. Mindenki azt kapja amit érdemel. Érdekes, nekem soha ilyesmi gond még fel sem merült...

22L

2023. aug. 26. 07:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előre félsz???

Semmi sem kötelező.

Én örülök neki ha olyan odaadó hogy megteszi de nem eröltetem rá.

Ilyen önző pasikkal ne foglalkozz szerintem.

Van sok normális még a világon

2023. aug. 26. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem pl barátnőm mondta hogy d*gjunk akkor is ha menstruál, azóta is csinaljuk akkor is, pedig én akkor nem zaklattam ilyenekkel teljes mértékben az ő akarata volt.
2023. aug. 26. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ki milyet talál...🤔
2023. aug. 26. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

"A Nő is kívánja, még is megtartóztatja magát ilyenkor."

Öhm, ne haragudj, de amilyen cringe vagy, szerintem örülj, hogy találsz valakit.

1, Ha kívánja, mégis miért tartózkodik tőle? Ez teljesen értelmetlen.

2, Ha valaki szereti a párját, akkor még kérni sem kell, hanem magától kényezteti. Pl. orállal.

3, Nem, egy csomó nőnek nem fáj menstruációkor. Sem lent, sem a szája.

4, A nő kis n betű.

5, Azért először talán magadon kéne elgondolkozni, hogy miért ilyen pasikat választasz és eleve miért ilyen pasiknak kellesz.

2023. aug. 26. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
9:52-es olvas el újra. Leírtam, hogy én csinálnám úgy is de ő vérben nem...azt is leírtam, hogy azért persze mert boldogság neki igen, de aki folyton elvárja már egyből mikor még az elején vagy és szenvedsz még, annak nem fogsz adni mert nekem már az elvárásoktól elegen van. Nem tudom szeretetből adni. Abban igazad van, magamra vessék miért ilyet választok be.
2023. aug. 26. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:
17%

Ha most lennék huszonéves és szingli, biztos, hogy nem is kellene pasi az életembe.

Az ok pedig az, amit leírtál.

Értem én hogy jó érzés az orál, de engem mindig is taszított és eleve egy olyan férfit választottam, aki kapni is utálja. Ha vele nem ismerkedtem volna meg, ma szerintem egyedül élnék, mert az előtte lévő férfiak közül mindegyik rá volt kattanva a témára, úgyhogy inkább szakítottam velük.

2023. aug. 26. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sem huszas, sem harmincas... A volt párom sosem kényeztetett orálisan, de hét évig voltunk együtt. A kérdezőnek, én más szempontból világítanám meg a helyzetet, már eleve gáz, ha valakinek éppen nehézségei vannak, és a "párja" sanyargatja, mindegy, hogy menstruáció, vagy betegség, vagy más, ez elfogadhatatlan. Beszélj vele szerintem, és ha értetlen, akkor ...
2023. aug. 26. 14:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!