Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csasztok most inkabb a sracoktol kerdeznek de felolem csajok is valaszolhatnak Olvass lentebb, bocsesz hogy ide nem irtam tobbet↓ ?
Szoval hat legyunk oszintek hisz erre talaltak ki ezt az oldalt
Most van egy baratnom akivel komolyabbak a dolgok szoval mar le is fekudtunk egymassal.
Mindkettonknek elso volt, mindkettonk elvezte persze. Csak annyiban akadtam meg, hogy elnezest a kerdesert de hogy is nez ki ugy tenyleg pontosan egy no orgazmusa? En mindig abban a hitben voltam hogy ilyen folyos viz szeru de neki olyan volt az orgazmusa allaga mint egy ferfie... Szoval csak annyi lenne a kerdesem hogy ez normalis e, es ha ez nem orgazmus akkor mi?😅
(Tenyleg bocsanat a kerdesert:'))
Koszonom aki tud segiteni es azt is h vegigolvastad
(Amm mindkettonk 18+ yrs😅)

Hú, baszod, dugás helyett a nyelvtant gyakorold...
Orgazmus, folyik valami cucc ami fehér... alapvető biológiai hiányosságaid vannak. Sőt, szerintem neked fogalmad sincs hogy működik egy női test. Elárulom öcsi, neked nem való még nő. Az, hogy 18 elmúltál csak ront a helyzeten, mert ilyen hülyén még szavazhatsz is.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!