Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogyha fel vagyok izgulva és elmegyek pisilni utána nem tudok újra felállni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogyha a párommal elkezdünk szeretkezni vagy még csak játszadozunk egymással, és fel vagyok izgulva minden rendben van. De ha viszont elmegyek pisilni utána valamiért nem tudok rögtön ismét felizgulni. Várnom kell kb 15-30percet. Nem értem miért van és ez elég zavaró tud lenni. Ha viszont letelt az a kb 15-30p, utána viszont megint rendben van minden. Mitől lehet ez?2023. aug. 25. 22:09
1/2 anonim 

válasza:

Hát nem teljesen tökmindegy miért van ez? Dugás előtt fél órával menj hugyozni és voilá, probléma megoldva.
Szívesen!
2/2 tejespite 

válasza:

Talán ha vizelsz valamilyen szinten úgymond "kimegy" az inger és idő kell. Nálam is volt már ilyen, ezért megyek el előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!