Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok van valami egyéni,kevés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkeltele kérdése:

Lányok van valami egyéni,kevésbé ismert de tuti és egyben hatásos maszti ötletetek?Vagy bármi póz,esetleg eszköz(vibrin kívül ami bevált nálatok)?

Figyelt kérdés
Segítsetek minél hamarabb kérleeek mert meguntam a sima masztit:((

2023. aug. 25. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok. Szerintem vegyél valami segédezközt. Annál jobb tuti hogy nincs!
2023. aug. 25. 17:54
 2/3 anonim válasza:
100%
Tegyél be a lábad közé egy párnát vagy a takarót csavard fel és feküdj úgy le hasra vagy ülj úgy mit egy lóvon és kezdj egy mozogni előre hátra és közben jobb ha valami olyant nézel ami fel izgat
2023. aug. 29. 09:24
 3/3 anonim válasza:
32%
Figyike. A maszturbálással függőséget lehet szerezni és lelki téren is vétkezik vele aki teszi, mert öncélúvá alacsonyítja a szexualitást. Az energiát másra fordítva, tiszta párkapcsolatot építve, lehet ettől szabadulni - eleve kimerül a test, ha sokat masztizik valaki. Tisztelettel kérem, ne biztassuk erre a másikat!
2023. aug. 31. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!