Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Villantottál már cicit szórako...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villantottál már cicit szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol? Mi vett rá? Mi lett a következménye? Nem bántad meg?
2023. aug. 25. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Nekem már villantottak. Megkérdeztem, hogy megmutatja-e és megmutatta.
2023. aug. 25. 05:00
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Rendszeresen szoktam. 56f
2023. aug. 25. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Szórakozóhelyen nem. Utoljára egy sokkal kisebb és privátabb bulin villantottam, egy feleksz vagy mersz játszma közben. Az vett rá hogy nálam állt meg az üveg, én meg mertem. A következménye az lett, hogy egyik haverom azzal viccelődött egész este hogy a társaságban a dagi srácnak is nagyobb melle van. Hogy megbántam e... Nem igazán. Végülis magunk között voltunk. Nem látta senki akiben ne bíznék. Másrészt nem én voltam az egyetlen aki mert azon az estén, úgyhogy nem én csináltam egyedül valami mókásat.
2023. aug. 25. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Nem lett következménye, meg se bántam.
2023. aug. 25. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2023. aug. 25. 13:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!