Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelni fogok két műpuncit,postára rendelem és személyesen veszem át,és a feladó neve semleges webáruház kft. Akkor elkérhetik a személyimet?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 21:00
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Nem az ő dolguk hogy mi van a csomagbam:)
2/9 anonim 

válasza:

A csomag átvételnél a címzett miatt kérik el a személyidet hogy azonos e. Szóval hogy annak adják a csomagot akinek küldték.
3/9 anonim 

válasza:

Szia!
Webáruházat üzemeltetek, ezért tudom a pontos választ.
Ne aggódj, nem fogják tudni, hogy mi van benne. A futár sem tudja, hogy mit szállít.
5/9 anonim 

válasza:

En mar vettem at tobbszor csomagponton (bar nem ilyen speci arut)
De sose kellett szemelyi csak az smsbe,vagy emailon jott azonosito szam.
Volt hogy igy vettem at haveromet is
6/9 anonim 

válasza:

Elkérhetik, mert másként hogy igazolod hogy tiéd a csomag?
Amúgy nem kell hülyének nézni senkit se. Bárki rá tud keresni a neten hogy mit forgalmaz a KFT vagy mivel foglalkozik.
7/9 anonim 

válasza:

Elkérhetik de csak a címzett azonosítása (jogosultja) miatt fogják, az életkor már nem nézik, a futár nem tudja mi van a csomagban.
Az életkori "ellenőrzés" megtörtént a webáruház oldalán amikor rákattintottál arra, hogy te biz' már nagyon elmúltál 18.
9/9 anonim 

válasza:

Azóta már biztosan döngeti a műpuncikat...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!