Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Két 17 éves diák létesíthet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két 17 éves diák létesíthet szexuális kapcsolatot az iskolában?

Figyelt kérdés

Szakgimnáziumról lenne szó.A házirendben nincs szó ilyesmiről, nincs ilyen kikötés.

Vagyis, nem tiltja semmi és erre hivatkozhatva nem rúghatnak ki, kvázi jogunk van hozzá.

Anyukám mesélte,hogy abban az irodaházban ahol dolgozik, két munkatársa szexelt a mozgáskorlátozott wc-ben.

Tehát, a nagykorú emberek is megcsinálják, ráadásul munkahelyen.

Sokan persze prűdek.De, ha nagykorú emberek megteszik, fiatalok miért ne tehetnék, amikor nekik sokkal nagyobb szükségük, nagyobb igényük van erre?

2023. aug. 24. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha a házirend nem tiltja, hivatkozhattok erre.

Mozgk. wc-ben csinálni viszont nem szép dolog, azt mások használnák.

2023. aug. 24. 19:08
 2/11 anonim válasza:
100%

Nem helyes a helyszín. De ameddig hangzavar nélkül, privátban csináljak a wcn titokban, hadd kockáztasanak. És amúgy igen, sok házi rend nem ír erről.

Az én sulimban is előfordul néha (elméletileg) , de pont hogy nem tudunk róla és ez így oké. De azért kemény pletyka lehetne belőle ha rajta lennének kapva 😅

17/F

2023. aug. 24. 19:09
 3/11 anonim válasza:
100%
házirend*
2023. aug. 24. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

A házi rend az erkölcsiséget köti meg.

Tehát szószerint nincs benne, hogy csak a tantárgyból b*szhatnak meg évvégén, de ezért rendszerint fegyelmi eljárás indul, ha az illetékes tudtára jut.

2023. aug. 24. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
4: ez ma már nem így működik. AMit a szabály nem tilt, azt lehet. Beletörne az iskola bicskája, ha olyanért indítana eljárást, amit nem tiltott. (nyilván más, amit tv. eleve tilt)
2023. aug. 24. 19:14
 6/11 anonim válasza:
25%
Diákként szexeltem a tanáriban, sosem derült ki, jó móka volt, bár nagykorú partnerrel történt. Ha úgy érzitek, hogy eljött az idő, akkor hajrá.
2023. aug. 24. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
5: Kérdés, találnak-a a szabályok közt egy olyan megfogalmazást, ami alapján mégis lehet.
2023. aug. 24. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Igen, de ha egyneműek, akkor le kell fóliázni előtte a helyiség ablakait!
2023. aug. 24. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Ki az a beteg állat, aki egy retkes iskolai wc-ben képes bármilyen felizgulásra?

Kérdező, te otthon is a mellékhelyiségben alszol, pihensz, hogy ott érzed jól magad, és ott szeretnél ilyen dolgot csinálni? Nincs valami más hely, üres szoba nálatok, vagy panzió egy napra, vagy bármi? Pont a wc-ben? Én elhánynám magam még aktus előtt.

2023. aug. 24. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
A közszeméremsértést kell megnézni (lusta vagyok utánajárni), hogy oktatási intézményre vonatkozik-e. Szerintem egyébként igen, de lusta vagyok utánanézni.
2023. aug. 24. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!