Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nagy mérettől tágultok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 18:41
1/15 anonim 

válasza:

Tágulnak, igen. Majd szűkülnek, ha már nincs bent. A hüvely így működik.
2/15 A kérdező kommentje:
nem úgy értem, hanem úgy hogy érezhetően tágabb lesz 1 év nagy pénisz után
2023. aug. 24. 18:50
4/15 anonim 

válasza:

Nem.
A huvely izom. Megszokja a meretet de mindig vissza all alapra.
5/15 A kérdező kommentje:
nem áll az vissza egyhamar biztos
2023. aug. 24. 22:34
6/15 anonim 

válasza:

A kezed megnyúlik ha sokat súlyzózol? A hüvely egy rendkívül rugalmas izomgyűrű (henger). Nem fog "alapból" kitágulni, max. "megtanulja" a tulajdonosa jobban elengedni magát, könnyebben befogadni a nagyobb méretet.
7/15 A kérdező kommentje:
kezem ízület, csont, porc stb, csak azért kérdeztem mert nekem a személyes tapasztalatom nem ez (és a lányé sem)xd
Szerintem ezzel csak a nők nyugtatják magukat.
2023. aug. 24. 22:55
8/15 anonim 

válasza:

Ha ennyire tudod a választ, akkor miért kérdezel?
9/15 A kérdező kommentje:
élvezem mikor tudom az igazságot és valaki hazudik, mint pl a 6-os
2023. aug. 25. 00:10
10/15 anonim 

válasza:

Hmm. Hat 3 huvelyi szules utan is olyan olyan szuk es feszes a huvelyem. Pedig egy ujazulott feje 36cm kormeretu atlagosan . Szoval klasszisokkal nagyobb mint egy farok. Megsem maradtam ugy ...
Szoval a te "tudasod" semmit nem er.
Jegyezd meg verge h a nok nem fogjak soha a szemedbe mondani h pl szar volt a szex h kicsi a farkad vagy hasonlo. Leven vagyunk annyira empatikusak h nem torjuk le a pici egotokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!