Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a csajok a nudista strandon jobban nyitottak a szexre?
Szerintetek a fiatal csajok a nudista strandon (20-30 ev koruli) ha nem zavarja oket h teljesen meztelenek mindenki elott, jobban nyitottak a szexre ?
Nyilvan nem a nudista strandon, hanem ugy àltalàban. Ha meztelen, ferfiak elott es nem zavarja h nezik öt?

14 es: Szoktam làtni 20 - on eves csajokat,akik teljesen meztelenul vihoraszva setalnak a strandon, ès 30 as csajokat,akik pasijukkal vannak,de oda mennek egy ismeros pàrhoz es nevetgelve trècselnek a masik pàrral.
Itt gondoltam, ha meztelen a csaj es nem erdekli h a baratnoje pasija igy latja ot ,bevallalisabbak vagy akar meg a3 as 4 es szex is nem gond ha sxiba jon. Nem tudom. Norvegiaban vagyok. Itt kulturahoz tartozik a nudizmus. Nyilvan nem mindenki csinalja csak a norvegok egy resze..

A naturizmust továbbra se keverjük össze a szexista gondolkodásmóddal, könyörgöm!
Ha p#nát szeretne a f*szára aznap, menjen el k#rvázni vagy egyéb ilyen tematikus helyre, ne a naturista strandra.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!