Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kedvem a szexre több nap után ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fiatal pár vagyunk,3 éve együtt vagyunk már, volt nagyon sok hullámvölgy,végül mindig egymásra találtunk. Mikor nem voltunk együtt akkor is összejártunk,mert kivántuk,szerettük egymást. Most, hogy többet vagyok vele, pl: 1 vagy akár 2 hét is egyhuzamban sajnos nem kívánom annyiszor vele a szexet mint az első 3 napban. első napokban akár 4x is van,mig utána csak 1 max nagyon kétszer. Távolabb lakok,illetve dolgozok és ez nekem nagyon jót tesz,mivel 1 vagy 2 hét után láthatom megint és újjult erővel tudok vele együtt lenni. Félek,ha együtt fogunk élni,lakni akkor alig lesz szexualitás... Pedig már szinte mindent is kipróbáltunk,különféle ruhák,játékokat is. De van az a pont,hogy egy idő után már nincs kedvem hozzá.. Ő sokkal többször akar mint én és ez fáj nekem. Valamit tudtok tanácsolni, vagy ez így van rendben ?2023. aug. 24. 11:38
1/12 anonim 

válasza:

Nem illetek össze, más az igényetek.
2/12 anonim 

válasza:

Én melegen ajánlom, a szakítást. Ez szerintem nem is egyszerűen eltérő szexuális étvágy már, hanem egyszerűen elmúlt a vonzalom, a "szerelem".
Ha már most nem megy, az együttélés tényleg tragédia lesz... félrelépésekkel, megcsalással, féltékenykedéssel
3/12 A kérdező kommentje:
Az igényünk egy és ugyanaz sose volt gond hogy milyen a szex azt megbeszeltuk mindig, csak azzal van baj, hogy par nap utan mar nem akarok olyan sokszor mint az elso par napban.. ez a bajom dajna
2023. aug. 24. 11:53
4/12 anonim 

válasza:

Az igény alatt a mennyiségre gondolt az 1. szerintem.
5/12 anonim 

válasza:

Bizony az állandó együtt lét felszínre hoz olyan dolgokat amiket amúgy sose.
Ezért van az hogy minél régebben együtt lakik valaki, annál inkább nem kivánják egymást sőt egyre sűrűbben is veszekednek.
6/12 A kérdező kommentje:
Esetleg valami tanács ?
2023. aug. 24. 13:26
7/12 anonim 

válasza:

Jóból is megárt a sok, illetve mindent is meg lehet unni...
Új dolgokat, eszközöket, szituációkat, a " titkos" vágyak teljesítését kell elővenni ilyenkor...ha az sem segít, akkor a szex, mint a párkapcsolat fontos szelete nem működik köztetek...az pedig rizikós.
8/12 anonim 

válasza:

Tanács: ne csináljátok az első nap se négyszer, hanem csak egyszer és akkor lehet minden nap megy majd egyszer. Az úgy sokkal kiegyensúlyozottabb lenne mint hogy az elején éjjel nappal nyomjátok aztan csodálod hogy utána nem kívánok. Nyilván ki vagy elégülve. Ha ő meg nem "telt el" úgymond mert még csinálná akkor mégsem egyezik az igényetek.
10/12 A kérdező kommentje:
A kapcaolat elején nem voltak ilyen gondok, de ahogy telt az idő, ahogy megismertem az egész testét így már másabb ennyi év után
2023. aug. 24. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!