Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy a nők nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy a nők nem tágulnak a nagy pénisztől? Az én barátnőm tágul.

Figyelt kérdés
20 éves a barátnőm, eddig előttem 2 kapcsolata volt, akiknek kisebb méretük volt mint nekem. Amikor először szexeltünk fájt neki, nem is tudtam igazán dugni, szenvedés volt az egész, aztán egyre jobb lett neki. És szerintem 1-2 hónap után már mintha minden normális lett volna. Éreztem hogy tágult, és ő is mondta már nem fáj, már csak jó. Aztán egyszer beszélgettünk és mondta hogy pl zuhanynál, vagy ha csak az ujja volt bent vagy akármi mondta hogy ő is érzett változást. Mondta nem úgy szorította már az ujja mint eddig.
2023. aug. 23. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A hüvely 10 cm-es átmérőre tud tágulni. A kérdés az, hogy mi kell ehhez.

Életkor, tapasztalat, nyugodt körülmények, stb... a hüvely a dörökléstől NEM fog tágulni.

2023. aug. 23. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Dehogyisnem, mese hogy nem tágul.
2023. aug. 23. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Hasonló volt nálunk is. Az első pár alkalommal nagyon fájt neki. Utána nem.
2023. aug. 23. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig belemagyarázzák, hogy csak izgul és emiatt nem tud úgy ellazulni, de sajnos az meg tény,hogy ami addig nehezen ment be, az pár alkalom után simán becsusszan. Meg az izgalom dolgot az is megcáfolja, hogy amikor sok ideig nincs szex, akkor a nő ismét szükebb lesz.
2023. aug. 24. 07:36
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Tágul az, csak a nők kamuzzák hogy nem, mert nem akarják hogy a ribiségre lehessen fogni, amiért egy alagút van a lábuk között a huszas éveik végére.
2023. aug. 24. 13:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!