Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha reggel feláll, akkor ti ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha reggel feláll, akkor ti ki is veritek?

Figyelt kérdés
Nektek mindig feláll reggel? Nekem nem és ez baj?

2023. aug. 23. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen
2023. aug. 23. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs rá időm. Sokszor mire észhez tudok térni addigra már rég máshol kellene lennem.
2023. aug. 23. 21:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Te mindenhol ott vagy burgonya?
2023. aug. 23. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet baj. Van máskor spontán teljes merevedésed? Fel tudod állítani teljesen, vagy ha kivered csak olyan 70 százalékos max? Van libidód, vagy nincsen?
2023. aug. 23. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha időm engedi, akkor kiverem. Amúgy a legjobb szerintem reggel verni. 25f
2023. aug. 23. 22:15
 6/12 A kérdező kommentje:
23 vagyok, azért nem annyira öreg hogy ne tudjam felállítani teljesen. Néha akadnak spontán is, de nem túl magas a libidóm. Szerintem ez ebben a korban elég fura.
2023. aug. 23. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdeztem, hogy mennyi idős vagy, hanem hogy fel tudod e állítani teljesen, és úgy is marad-e inger nélkül ?

Menj el kétszer mondjuk 1 hét elteltével vérvételre, ahol tesztoszteron, totál tesztoszteron, shbg, prolaktin, Estradiol hormonokat vizsgálják. Üres gyomorral, kora reggel, kipihenten menj. Kétszer csináld meg ezt a vérvételt, mert van olyan érték, ami a stressztől megnövekedhet, ezért több vizsgálat kell, hogy biztosan az okoz e problémát.

2023. aug. 23. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne gondold magad furanak mert nem magad a libidod, ez nem kotelezo, mind masok vagyunk. De ettol fuggetlenul nem art egy rutin vizsgalat. Nem lehetunk mindig kanosak es ezzel nincs semmi baj, ha nem egeszsegugyi oka van
2023. aug. 23. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen ki szoktam verni reggel vagy a baratnőm intéz el!
2023. aug. 23. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:
40s vagyok,a reggelek 99%-ban kőkeményen áll a farkam de ritkán verem ki...
2023. aug. 24. 03:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!