Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van összefüggés aközött hogy mikor kezd el nőni valakinek a melle és felnőttként mekkora lesz neki?
Figyelt kérdés
Akinek hamarabb kezd nőni, biztosan nagyobb lesz mint akinek később? Kinek hány évesen kezdett nőni és most mekkora van neki?2023. aug. 23. 11:18
1/3 anonim 

válasza:

Nem biztos, de általában van összefüggés.
2/3 anonim 

válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy van összefüggés.
12 évesen kilógtam a lányok sorából a suliban. 13 évesen méginkább.
Másik osztályból egy csajnak akkora van mint nekem mostanra, "D". Az időtájt alig volt neki.
N27
3/3 anonim 

válasza:

Nem biztos van összefüggés de nekem nagyon hamar kb 11 éves koromban kezdett el nőni a mellem 14 éves koromra már e kosaras melltartót hordtam hirtelen egy év alatt pedig már g-kosárt.
A barátnőmnek csak 14 éves korában kezdett el nőni és most kb majdnem akkora a melle mint nekem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!