Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik sztárral feküdnél le inkább?
11: De nem úgy volt, hogy a nők az “erős” férfiakra, az alfákra buknak?
Mondjuk az igaz, hogy a BTS tagjainak sok pénze van.
Mert mitől lesz egy férfi erős?
Ha nagydarab és szőrös?
Ha sikeres, tehetséges, gazdag és mellé tipikus szepfiu, abban nincs erő?
16: Igen, de most arra voltam kíváncsi, hogy a két véglet közül melyik nyer úgy, hogy nem extrém jó pasikat választottam..tehát BTS V jól néz ki blackpill szempontból, viszont a (fiatal)Bieber sokkal jobb pasi. Ugyanígy G.W.M helyett meg bedobhattam volna Dwayne Johnsont is.
A lényeg hogy Bts V amúgy csak “átlagon felüli” kinézetű, nem gigachad, viszont nagyon erősen ráment erre a feminin/kisfiús vonalra és ettől a modern feminista világban megőrülnek a nők. G.W.M is csak “átlagon felüli” viszont ő meg a tradicionális maszkulinitásra ment rá nagyon.
Elvileg a blackpill youtuberek szerint mindkét irány ugyanannyira jó.. de 14 -0 után látszik, hogy ez nem így van.
16 de taehyung abszolút nem lányos…
Sem a hangja, sem a mozgása sem a viselkedése…
Annyira szépek a vonásai hogy sminkkel meg olyan ruhában tud androgün hatása lenni, de nem lányos….
Ha az lenne, nekem egyáltalán nem is jönne be.
Gwm átlagon felüli 🤣🤣 lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!