Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire gyakori nálatok a popsiból szájba verzió?
Figyelt kérdés
Nem tölt el undorral hogy előtte a popsi lyukban volt?2023. aug. 22. 12:38
1/10 anonim 

válasza:

Semennyire, mert undorító. Nem vagyok igénytelen.
3/10 anonim 

válasza:

A popsimból szivesen tolok egy jó lecsós rotyogósat a pasi szájába ha ilyesmit szeretne.
4/10 anonim 

válasza:

Ha a pasi belemegy abba hogy a hátsójába kap egy vibrit és utána lenyalogatja akkor talán, addig meg ne akarjon már olyat kérni amit ő maga nem tesz meg.
8/10 anonim 

válasza:

Fordított sorrendben sokkal praktikusabb.
Szájból-seggbe....
9/10 anonim 

válasza:

Undorító. Amúgy is hajlamos vagyok fertőzésekre akkor is, ha nem is szexelek, szóval nekem nem hiányzik ez.
10/10 anonim 

válasza:

Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de a pillanat hevében volt már, hogy belementem olyan pasival, akiért nagyon odavoltam. Tiszta fejjel én is undorítónak tartanám, de az izgalom felülírta ezt.
Fertőzést nem kaptam, de tudom, hogy kockázatos, nem is tervezem, hogy valaha csinálnék még ilyet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!