Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub fiúk lányok ki mit tesz meg domjának dominájának, amit csak azért teszi mert utasítva van rá de magától sosem tenné?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 10:40
11/14 anonim 

válasza:

Enis 18/sub vagyok és igenis szerencses vagy hogy meg tudod élni és van rá partnered mit meg nem tennék hogy énis átélhessem. És nem ettől függ hogy normális vagy e vagy nem😉
9es vagyok😀
12/14 anonim 

válasza:

12-es ha férfitől szeretnéd megteszem neked szívesen
13/14 anonim 

válasza:

11-et szerettem volna írni bocsánat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!