Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell szexet összehozni a mai világban?
40 éves férfi vagyok oda jutottam,hogy semmilyen szex nem jön össze neten már mindenhol írtam nőknek,körbe írtam a környéket rengeteg levél kevés válasz de akkor is elutasító. Normálisan szoktam kommunikálni nem úgy mint a sok idióta de sehol semmi kezdem feladni,marad a szorongás a szex hiány végett.
Bárcsak nőnek születtem volna nekik könnyebb ez a dolog.

Ne csak a neten keresgélj, létezik még a valóság is.
Nyilván ismerkedés nem egyszerű manapság, főleg baráti társaság nélkül.
A nők szeretik a határozott férfiakat és kerülik a bizonytalanokat.
Ráadásul ha a korosztályodban keresgélsz, ott sok már foglalt vagy elvált és gyermekei vannak.

Akkor valamit rosszul csinálsz. Valószínűleg a szöveged rossz. Unalmas nem kelted fel az érdeklődésüket. Egy nőnek akár napi 30-40 levél is mehet. Főleg, hogyha új regisztrált egy ilyen oldalon. Nem csak a környékbeli pasik írnak nekik, hanem szó szerint szinte mindenki. A legtöbb pasit nem érdekli, hogyha egy nő akár 150km-re is lakik tőle.
Na ebből a levéláradatból kell kitűnni. Én kipróbáltam, hogy nőként regisztráltam pár napra, hát kaptam mindent is. Vissza nem írtam senkinek sem. Csak kíváncsi voltam, hogy mikkel próbálkoznak.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!