Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Láttátok már, illetve megnéznétek a legjobb fiú barátotok péniszét?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy csak barátról van szó, akivel soha nem volt és nem is képzelnétek el semmi többet.2023. aug. 20. 13:35
A kérdező szavazást indított:
Nem láttam még és nem is nézném meg
Nem láttam még, de megnézném
Láttam már véletlen szituban, lankadtan
Láttam már véletlen szituban, mereven
Láttam már úgy, hogy megmutatta, lankadtan
Láttam már úgy, hogy megmutatta, mereven
16 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Egy buliban láttam mereven, igaz nem kimondottan nekem mutatta meg, hanem 3an voltunk csajok és addig húztuk az agyát hogy biztos azért nem akarja megmutatni mert kicsi... hát nem volt az :D. De én nem kezdtem vele semmit, viszont az egyik másik barátnőm később azért elvonult vele kettesben.
3/6 anonim 

válasza:

Láttam igen nincs benne semi extra :)
4/6 anonim 

válasza:

Mármint a farkában vagy abban, hogy láttad?
6/6 anonim 

válasza:

Neked mitől lesz extra egy farok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!