Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy egy nagyon tökéletes szűz csajjal veszthettem volna én is el, akit ismerek már évek óta és vonzódom is hozzá és ő is vonzódott hozzám?

Figyelt kérdés

Szóval évek óta próbálok felé közeledni meg minden, elég közel kerültem hozzá de aztán nem tudom nem voltam elég határozott, vagy félreértettem a jeleket vagy nem is tudom, de nem lett semmi. Azóta már nem olyan jó a kapcsolatunk miatta. Ő nem nagyon keres már. Nem annyira érdeklődik mint kéne. Én igen, de ha nem jól fogadja akkor felesleges.

Évek óta vonzódom hozzá, elég gyakran látom, szinte minden nap, láttam már így úgy "véletlenek" folytán. Nem tudom kiverni a fejemből.

És azt se hogy 2 alkalmat is elrontottam.

2023. aug. 19. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
T'dod kétféle ember van, az egyik amelyik szorong egész életében és betlizik állandóan. A másik meg a tökös, aki képes tanulni a hibáiból, s erőt, inspirációt merít minden egyes kudarcából. Te melyik típus akarsz lenni?
2023. aug. 19. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogadd el! Szedd össze magad és ha lesz/lenne gy következő alkalom akkor ne baltázd el!

Különben ne csodálkozz ha már kevésbé jó a kapcsolatotok! Normális nőnek nem kell egy fatökű gyáva, kezdeményezni sem merő pasi! F.

2023. aug. 19. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg még egyszer, ne tökölj
2023. aug. 20. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Amég itt agonizàlsz addig Azóta már lehet valaki zászlóra tűzte.
2023. aug. 21. 13:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!