Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a bevált borotválkozási szokásotok odalent?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy miket használtok előtte utánna.(borotvahab, testápoló, stb.)
Mert én sajnos szinte mindig kipattogok és hátha tudna valaki valamit tanácsolni.
2023. aug. 19. 13:14
1/10 anonim 

válasza:

Amikor hagyományos borotvával csinálom, borotvahabot használok előtte, utána pedig szenzitív (aloe verat tartalmazó) borotválkozás utáni krémet. Legtöbbször egyébként elektromos testszőrnyíróval szőrtelenítek odalent és hónaljban.
2/10 anonim 

válasza:

Elektromos testszőrnyíróval rövidre vágom, majd leborotválom. Borotvahabot használok, majd after shave krémet.
3/10 anonim 

válasza:

Fürdés közben tusfürdő+borotba.
Mikor végeztem,lepisilem.
Soha nem pattog ki.
4/10 anonim 

válasza:

Próbáltam habbal semmi értelme, csak nem látom hol maradt még lehúznivaló, szóval zuhany közben simán vizesen, és annyi. :D :D
5/10 anonim 

válasza:

Én borotva gél, utánna van az Avon nak egy borotválkozás utáni balzsama.
Azóta nem pattog ki.
Előtte nekem is mindig kipattogott.
6/10 anonim 

válasza:

3-as vagyok.
Miért pontoztatok le?
7/10 anonim 

válasza:

Testszőrnyírót esetleg próbáltál már? nem lesz tőle annyira sima, mint a hagyományostól, de sokkal kevésbé irritálja a bőrt.
8/10 anonim 

válasza:

Szakállnyíròval 1 mm-es, a golyók meg a fenekm meg borotválva van mindig
9/10 anonim 

válasza:

Ez a kérdés heti három alkalommal merül fel.
Szerintem jobban jársz, ha visszaolvasod az előző ugyanilyen témájú kérdésekre adott válaszokat.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem ezek szerint szerencsém van, mert tusolás közben csak simán leborotválom ugyanolyan borotvával, mint amit az arcomra is használok, de nem kell hozzá se hab/zselé és utána se kell krém, mert nem pattogzik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!