Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az látszik valakin, hogy szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az látszik valakin, hogy szűz?

Figyelt kérdés

Elég határozatlan, esetlen vagyok, halkszavú. Ez nem gyanús?

28/F

2023. aug. 18. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

De igen. Ha ilyen lúzerrel találkozom, mindig eszembe jut, hogy vajon hogyan ismerkedik egy ilyen. De nyilván sehogy. Néha szeretem zavarba hozni az ilyen pasikat csak úgy szórakozásból...

😁

2023. aug. 18. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
27%

nehéz körbeírni, de én pl észreveszem, akár férfin, akár nőn.

Nem feltétlen az amit írtál, ettől sokkal több.

Valahogy látszik, érződik a megnyilvánuláson, a beszéden, öltözködésen, a véleményformáláson ha érzékenyebb témák jönnek elő, de akár a hozzáálláson is pl munkához.

amúgy pl de, gyanús, pláne ha mellé még apád ruháit hordod + szandit zoknival...

2023. aug. 18. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
A homlokodra nincs ráírva, de a viselkedésből azé' észrevehető. Amúgy bro' nem érdekli a nőket hogy szűz vagy-e. Az érdekli őket mennyire tudod "megfogni" őket.
2023. aug. 18. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem, én sose bukok le! 🤣 SŐT! Rólam mindenki azt hiszi, hogy minden héten más nőt viszek ágyba! Komolyan ezen röhögök, hogy állok itt 35 évesen full szüzen, és megkapom mindig, hogy mekkora kujom vagyok! Engem meg ráz a röhögés! 😂
2023. aug. 18. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
bizonyos életkor felett csak akkor gondolják rólad, hogy szűz vagy, ha tényleg látványosan hiányosak a készségeid ahhoz, hogy bármiféle kapcsolatot összehozz.
2023. aug. 18. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
#1 én is szeretemegszivatni az ilyen csajokat. Attól még hogy lúzer vagyok a nőkhöz nem azt jelenti hogy màsban is az vagyok 😉 Magyarán ezek a nagypofájú rivbizlik jönnek az én utcàmba és fordulnhat àm a kocka
2023. aug. 18. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos helyzetekben előjöhet, de alapvetően, attól mert mondjuk rossz szögben fogja meg valaki egy lány derekát vagy egy fiú vállát, még nem jelenti azt, hogy tuti szűz.
2023. aug. 18. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Férfiak on hamar meglátszik.

Hamar zavarbajönnek már egy mosolytól is akár...

Lányok az nehezebb téma.

Én csak annyit tudok, hogy engem ez sohasem érdekelt.

Tini korunkban szivattyúk azokat a haverokat akik szüzek voltak de azt is inkább csak a poén kedvéért.

Mióta felnőttem jobban érdekel, hogy legyen mit enni, meleg a házban stb...

2023. aug. 18. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:

8! Mások nevében nem tudok beszélni, én nem jövök zavarba egy mosolytól. Sőt, még flörtölni is szoktam, pont azért vagyok nyugodt, mert tudom, hogy nincs tétje! Így könnyű lazának lenni.

Üdv.4.

2023. aug. 18. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

6

A szűzeknél csak az ilyen "jólmegmondomagyékán" típusú pasik a szánalmasabbak. Te meg a csajok szivatása... Ugyanmár. Itt nagy az arcod, de valójában a szemembe se mernél nézni. Ha nem így lenne, a hatos számú komment nem született volna meg.

2023. aug. 18. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!