Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket csináltam rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket csináltam rosszul beöntésnél?

Figyelt kérdés

3x mostam át magam a végén már tiszta víz jött de 1 óra elteltével megint mennem kellett wc-re és már nem volt tiszta víz.

Hányszor kellene megismételni a folyamatot? Miért maradt még bennem mindig víz? Ez mennyi ideig normális?

Örülnék valami tippeknek hogy ti hogyan szoktátok.

Még sok helyen olvastam a hashajtót.

2023. aug. 18. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
A hshajtó jó megoldás, de legalább egy marék tablettát vegyél be, különben nagyon sokat kell várni.
2023. aug. 18. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

1. Dehogy kell hashajtó.

Egy kanál szilvalekvár vagy kettő.

2023. aug. 18. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
A Bri géciol és egy magasnyomású mosó megoldja a problémád.
2023. aug. 18. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ mire szeretnéd ha csak azért mert nem tudsz elmenni wc re akkor szinte mindegy. Ha sex előkészület akkor jól csináltad csak nem várhatsz egy órát hanem beöntés után kell kezdened az aktust. Ha levegő is bemegy akkor természetessen az nagyon nehezen jön ki és mivel a szervezet folymatossan dolgozik így persze el kell menned ujra wv re amikor már valamenyit dolgozott /termelt/ így akkor már nem leszel tiszta.
2023. aug. 19. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
4 gyes vagyok hashajtó sexnél nem jó mert a bél sokkal gyorsabban mozog és híg de folyamatos cucot ad azt arra nagyon nem ajálom
2023. aug. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!