Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból valami bajom ha szexuális ajánlatot teszek nőknek?
Figyelt kérdés
Tehát pénzért ajánlatot teszek hogy feküdjön le velem. Autista vagyok, nem megy a csajozás, de szexuális igényeim vannak, prostikhoz járok. Viszont szeretnék rendes lányokkal is lenni. Nem lennék erőszakos, nem nyúlnék hozzá csak szavakkal elmondanám szépen az ajánlatom, megpróbálnám meggyőzni. Ha nagyon nem, akkor elfogadom. Úgy mennék oda utcán meg plázákban nőkhöz, hogy egy modell ügynök vagyok és munkát szeretnék ajánlani. Aztán a helyszínen, egy kibérelt lakásban elmondanám hogy miről lenne szó. Woodman is így csinálja aki a példaképem. Ugye szabad ilyet? Nehogy már ez zaklatás legyen? Nem lehetek boldog mert autista vagyok és másképp nekem nem megy?2023. aug. 17. 21:57
11/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk a karakánabb nőket amúgy se szeretem, őket majd kerülöm
2023. aug. 18. 21:41
12/16 anonim 

válasza:

Ez a "beteg vagyok, hát ezt érdemlem" vonal akkor válik érvényessé, ha megtalálod azt, aki önmagadért szeret. Vélhetően nem lesz százas, de hátha pluszos lesz a dolog a végén, hátha értelmes emberek módjára képesek lesztek a tényleges problémákkal foglalkozni "tudnia kéne" jellegű játszmaindító gondolatok helyett.
13/16 anonim 

válasza:

A mai világban már az is zaklatásnak számíthat, ha ránézel egy nőre, akinek nem tetszel.
14/16 A kérdező kommentje:
Hol zaklatás az, ha kulturáltan elbeszélgetek egy nővel, hogy pénzért szexelnék vele, ajánlatot teszek, egy bizonyos határig növelem az összeget és ha kell adok gondolkodási időt. Semmi erőszak. Lehet pl sok nő fél prosti lenni, fél hirdetni magát, fél hogy felismerik, fél a kuncsaftoktól stb. De itt csak egy emberrel kell megtennie, nem válik prostivá ettől. Egy egyórás szexről van szó sok pénzért átlagos férfival.
2024. jan. 4. 09:48
15/16 anonim 

válasza:

A valóságban természetesen nem zaklatás, de a mai beteg világban elítélhetnek érte zaklatás címén.
16/16 A kérdező kommentje:
De mi írja le vagy mire lehet ráfogni, hogy ez zaklatás?
2024. jan. 16. 16:14
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!