Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FixedSoftware8 kérdése:
Srácok,férfiak valaki ajánlana olyan szexuális segédeszközt amit érdemes meg venni a saját tapasztalatai alapján? Az AUTOBLOW2,AUTOBLOW a.i. és a Fleshlight® termékek kilőve ezek meg vannak és tényleg jó.
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 20:40
1/5 anonim 

válasza:

Nem olyan rég vettem egy Rebel maszturbàtort. Meg vagyok vele elégedve. Mai rohanó vilàgban jól tud jönni amikor a fszverésre is alig van ideje az embernek 😅
3/5 anonim 

válasza:

Prosztata orgazmushoz tudom ajánlani a sexgépet..volt hogy 3szor is elélveztem tőle egymás után..
4/5 anonim 

válasza:

Fleshligtot mondanám, az nekem is több van és bejött, de az neked is van ahogy írtad. Nekem van még prosztata vibrátorom, de nekem az például nagyon nem jött be. Vagy még egyszerű olcsó dolog a pénisz gyűrű, bár azt sem használom, de érdekes amikor egy kicsit feszíti a tövét 😀 mást még nem próbáltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!