Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a fanszőrzete?

Liame
Én se értem a lepontozást, egyéni ízlésben, szuverén választásban hülyeség a másikat minősíteni.
Szóval én veled ellentétben ezért, és nem azért, mert azt gondolom, amit te, hogy a kopasz fqsz az ápoltság meg az igényesség jele és védjegye. A fanszőrnek semmi köze egyikhez se. Van, mint a hajad: azt is, ha neked úgy tetszik / az áll
jól, akkor megnöveszted, vagy fazonozod, vagy kopaszra borotválod a fejed.

Csitu van és ne írogass nekem privátot, hogy tegyem félre magam és ne terjesszek ekkora hülyeséget, hogy ápolni kell magunkat.

16
Kicsit túltolja az indulatokat, ami azért baj, mert orvosilag igaza van. Ha nőgyógyászt, nemibetegség-szakorvost, bőrgyógyászt kérdezel,
mind alaposan ki tudja fejteni a fanszőrtelenítés egészségügyi veszélyeit. Hosszan értekeznének a szőr védelmi funkciójáról a kórokozókkal szemben (akár nyilvános vécébe pisilés, akár szex közben), a hüvely elbszodó ph-járól és bepállásáról,
mert a bugyi (a modern anyagok ma már mind szintetikusak, nincs 100 % pamut) szorosan rátapad a nagyajkakra, pláne nyáron az izzadt puncibőrre, a borotválkozással okozott vágásokról vagy szemmel
sem látható mikrosérülésekről, amin keresztül meg beszopod a nemi bőrbetegséget (pl. hpv-s szemölcs).

Szia.
Évek óta borotválom csupaszra a nemi szervem, sőt intim piercingek is vannak benne.
Lehet bárkinek bármilyen véleménye, de az én testem.
Ez kb ugyanaz, mint az önkielégítésellenesek,vagy az oral szex ellenesek, hogy győzködik az embereket, hogy ne nyalj puncit, ne szopj f@szt,ne végezz önkielégítést.
Ha én úgy, érzem magam jól, hogy csupaszra borotválom a pöcsöm körül, akkor ne győzködjon senki arról, hogy az káros!
Most akkor vesszük össze azon is, hogy léteznek UFO-k, vagy sem? 🤔
Mindenki maga döntse el mi a jó neki és miben hisz.
Nem kell az rlkentétjéről meggyőzni haraggal a másikat, úgy mint azt tette velem privátba is az egyik nagyokos.

Figyi, igazad van, a te tested, és tégy úgy, ahogy jónak látod, ahogy jól érzed magad meg ahogy magadnak tetszel. Tiszta sor. De ez az egyik tészta, a másik tészta meg a tudomány, ami kutatásokon alapszik, a kutatások meg adatokon. Ezt nevezik tudományos módszertannak.
És attól még, hogy valami neked jól esik vagy úgy szereted, lehet a tudomány álláspontja szerint káros
vagy veszélyes vagy egészségtelen. Jó dolog a cukros üdítő, csak épp káros.
A fanszőr eltávolítása mellett teljes joggal lehet érvelni vizuálisan, esztétikailag (úgy nagyobbnak làtszik és szebb a fqsz vagy a pina) és praktikus szempontból (könnyebb, jobb úgy az orál). Egészségügyi, higièniai érvet viszont nem tudsz felhozni mellette, csak ellene. Ettől függetlenül a többség csinálja, mert fontosabb az erotikus szempont, és ha akarja, hát csinálja, az esztétikai megfontolás győz az egészségügyi ellenérvek felett. Nem ez az első eset (ld. magassarkú).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!