Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most nyáron megakartam lesni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nyáron megakartam lesni az unokatesóm, szerintetek lebuktam?

Figyelt kérdés

A kulcslyukon akartam meglesni mert közösen nyaraltunk. Este 11kor ment fürdeni már mindenki a szobájában volt. Én gondoltam most bekukkantok és ahogy néztem a kulcslyukon egy pár perc múlva "helyezkedtem" mert kényelmetlen volt görnyedni és a fejemmel meglöktem a kilincset aminek hangja volt, ő ezt egyből meghallotta és azt a kis valamit a lyuknál lehajtotta belülről persze mert ahogy az ajtóra nézett gondolom meglátta hogy fel van hajtva. Aztán fürdés után (mivel én még fent voltam és épp ettem meg telefonoztam vagy valamit csináltam) megkérdezte hogy én akartam-e benyitni, én meg egyből gyorsan elkezdtem mentegetőzni, aztán kitaláltam hogy ahogy mentem az ajtó előtt el meglöktem véletlen kicsit a kilincset.

Tuti leeshetett neki ezek szerint? Lányok ti hog reagálnátok ha az unokatesótok meglesne titeket?

2023. aug. 17. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. aug. 17. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Én erről említést tennék a szülöknek is. Fajtalan undormány vagy...
2023. aug. 17. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Jól tetted.
2023. aug. 17. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
3# Hujujj, nem ez a kérdés.
2023. aug. 17. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi különös egy fürdőszobába bárki megprobálhat benyítni. Biztosan nem tudhatja, hogy nézelődtél, legfeljebb csak volt egy ilyen gondolata, és biztos ami biztos inkább lehajtotta. De még ha valahogy biztosan tudja is hogy megprobáltad meglesni, akkor sincs semmi, nem nagy dolog hogy valaki meztelenűl szeretne látni egy lányt.
2023. aug. 18. 07:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt kellett volna mondanod, hogy "ja nem akartam benyitni, csak leskelődtem" :))
2023. aug. 18. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
kései válaszom, remélem, azóta nem lett több, de kicsaptad...ha mindketten gyerekek, vagy kamaszok voltatok oké - megbotlottál (ha jól olvasom, te srác vagy, ő meg lány - bár ez tökmindegy), aztán siettél tovább :) verd ki, gondolj valami jóra, reggel jobb lesz :)
2024. márc. 3. 03:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!