Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nyáron megakartam lesni az unokatesóm, szerintetek lebuktam?
A kulcslyukon akartam meglesni mert közösen nyaraltunk. Este 11kor ment fürdeni már mindenki a szobájában volt. Én gondoltam most bekukkantok és ahogy néztem a kulcslyukon egy pár perc múlva "helyezkedtem" mert kényelmetlen volt görnyedni és a fejemmel meglöktem a kilincset aminek hangja volt, ő ezt egyből meghallotta és azt a kis valamit a lyuknál lehajtotta belülről persze mert ahogy az ajtóra nézett gondolom meglátta hogy fel van hajtva. Aztán fürdés után (mivel én még fent voltam és épp ettem meg telefonoztam vagy valamit csináltam) megkérdezte hogy én akartam-e benyitni, én meg egyből gyorsan elkezdtem mentegetőzni, aztán kitaláltam hogy ahogy mentem az ajtó előtt el meglöktem véletlen kicsit a kilincset.
Tuti leeshetett neki ezek szerint? Lányok ti hog reagálnátok ha az unokatesótok meglesne titeket?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!