Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Keféltetek már félre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keféltetek már félre?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Egyértelmű. Olyan picsákat van lehetőség felszedni akiket bűn kihagyni. Amúgy nem kell ezt az egészet tulragozni ez csak szex.
2023. aug. 17. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha szexkapcsolatról van szó ami nem annyira komoly vagy csak kavarni vkivel minden kapcsolatom előtt megbeszélem alaposan le tisztázom a másikkal h komoly kapcsolat vagy csak "kavarni" akarok ha komoly akkor szóba se jöhet a félre kefélés mert nem az volt megbeszélve egyik részről se ebben az esetben illene szólni h mégis meggondolta magát és mással akar / akarok le feküdni és nem pedig pazarolni egymás idejét ha egyszer egészséges kapcsolatról van szó egy megromlott házasság vagy kapcsolat az más ott nyilván van rá indok.. eleinte ki akarja élni magát az ember de utánna eljön az a valaki akivel komolyra fordul és elköteleződik akkor ha félre kefél az probléma nyilván ha megromlik egy idő után a kapcsolat akkor vagy azon dolgozni h rendbe hozzák az egészet vagy pedig szétválni
2023. aug. 17. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
20as eveim elejen volt. Igy tompitottam hogy az akkori parom durvan elhanyagolt. Nem ez volt a jo megoldas de igy alakult akkor. Viszont k jo volt :-)
2023. aug. 18. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:
7%

Tökéletesen egyetértek 1-essel. Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))

Én is csaltam meg az egyik volt páromat, de soha nem gondolok rá így, hogy "félrekeféltem". Úgy gondolok rá, hogy "megcsaltam". Egyébként én egyszer csináltam ilyet és másnap meg is mondtam neki. Bár nem kell itt bocsánatot kérni. Mindössze válaszoltam a kérdésre. Ami szerintem is rendkívül primkó módon van kiírva. :)))

2023. aug. 18. 01:11
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

"Tökéletesen egyetértek 1-essel. Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))"

helyett:

* Tökéletesen egyetértek 1-essel. Nagyon primitív, lealacsonyító szó a "félrekefél". Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))

2023. aug. 18. 01:12
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

9

"#8

Mint amikor a dohányosok azt mondják hogy ne dohányozz.:D"

Szövegértés: egyes. Ülj le, Pistike.

1-es szó szerint ezt írta: "Úgyhogy senkit nem buzdítok arra, hogy megcsalja a párját. ☝️"

Mondd, te tudsz magyarul?

Amikor dohányosok azt mondják, hogy ne dohányozz, az pontosan az ellenkezője annak, amit az 1-es írt. Ő azt mondta, hogy ő csalta meg az exét, de nem ajánlja senkinek.

Elmondjam még egyszer? Hátha felfogod? Vagy aludj egyet először, reggel kávézz meg, igyál egy-két monstert, aztán fuss neki megint a szövegnek.

2023. aug. 18. 01:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"csaltam meg az egyik volt páromat, de soha nem gondolok rá így, hogy "félrekeféltem". Úgy gondolok rá, hogy "megcsaltam". "

Igen, így mindjárt más 🤡🤡🤡🤡

2023. aug. 18. 08:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!