Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keféltetek már félre?

Tökéletesen egyetértek 1-essel. Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))
Én is csaltam meg az egyik volt páromat, de soha nem gondolok rá így, hogy "félrekeféltem". Úgy gondolok rá, hogy "megcsaltam". Egyébként én egyszer csináltam ilyet és másnap meg is mondtam neki. Bár nem kell itt bocsánatot kérni. Mindössze válaszoltam a kérdésre. Ami szerintem is rendkívül primkó módon van kiírva. :)))

"Tökéletesen egyetértek 1-essel. Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))"
helyett:
* Tökéletesen egyetértek 1-essel. Nagyon primitív, lealacsonyító szó a "félrekefél". Látszik is, hogy őt vegzálja meg pontozza le mindenki a p.csába. :))

9
"#8
Mint amikor a dohányosok azt mondják hogy ne dohányozz.:D"
Szövegértés: egyes. Ülj le, Pistike.
1-es szó szerint ezt írta: "Úgyhogy senkit nem buzdítok arra, hogy megcsalja a párját. ☝️"
Mondd, te tudsz magyarul?
Amikor dohányosok azt mondják, hogy ne dohányozz, az pontosan az ellenkezője annak, amit az 1-es írt. Ő azt mondta, hogy ő csalta meg az exét, de nem ajánlja senkinek.
Elmondjam még egyszer? Hátha felfogod? Vagy aludj egyet először, reggel kávézz meg, igyál egy-két monstert, aztán fuss neki megint a szövegnek.

"csaltam meg az egyik volt páromat, de soha nem gondolok rá így, hogy "félrekeféltem". Úgy gondolok rá, hogy "megcsaltam". "
Igen, így mindjárt más 🤡🤡🤡🤡
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!