Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mély öklözés, esetleg nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mély öklözés, esetleg nagyobb játékok minél mélyebbre?

Figyelt kérdés

Viszonylag nagy átmérőjű játékokat használok, sőt egyre nagyobbakat pl: ököl dildót (szimpla/dupla), KishaSPB-hez hasonló labdás játék stb.

Tehát a "tágítás" része szépen megy, haladok, viszont amivel nehézkesen haladok, az a mélység. Valahogy kb 15cm után egyszerűen nem tudom tovább betolni a dolgokat. Megakad, és nem az hogy fájdalmas, inkább mintha zsibbadó érzés kezdene megjelenni, ha próbálom tovább nyomni. Ha nagyon lassan haladok, egy idő után fog menni mélyebbre? A végbél utáni rész (tehát a szigmabél, vastagbél) idővel ugyan úgy tud tágulni, mint a végbél?

Mert pl Siswetben is eltűnik egy 1,5l-es flakon, ami azért elég mélyre kerül.

Köszönöm mindenki segítségét 🙂

2023. aug. 17. 12:16
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
33%
Én inkàbb a medence nyílàson kezdenék el gondolkozni, h mekkora lehet...
2023. aug. 17. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon fontos a bő síkosító és fokozatosság, mi drukkolunk neked.
2023. aug. 17. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon fontos, nem spórolok vele😉
2023. aug. 17. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez most fenék öklözésről szól és te fiú vagy?
2023. aug. 17. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Vegyél slink-et, azzal óvatosan tudod a depht play-t csinálni. Elég hajlékony meg hosszú is. Sztem a szigmoid részen keresztüljutni a legnehezebb meg ott tágulni. Bár idegek nincsenek a bélfalon , de körötte vannak és ezért kell óvatos tempóban nekimenni.
2023. aug. 17. 12:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

A slinkel az a baj, hogy túlságosan vékony, egyre keskenyebb. Nem csak a mélység a célom, sőt igazából egy 30-40cm bőven elég lenne, hanem a vastagság is. Nem tudom ismered e Argendana, vagy KishaSPB munkásságát, de kb olyan ami a célom🙂 Mondjuk amikor Siswetnek befért 4 nagy narancs, az is hasonló kategória😉

2023. aug. 17. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem igen, de Raisa mellett se menjünk el 🙂

és sztem téged is.

2023. aug. 17. 14:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Raisawetsx, Pipaypipo, Teresa Filosofa stb😉
2023. aug. 17. 15:37
 9/10 anonim válasza:
75%

Gyakorlás gyakorlás gyakorlás a titka, körülbelül másfél éve használok óriási dildókat ököl dildót stb. Szerezz be egy pumpát pl felfújható anál plug, a plug tövében elvágod a csövet majd kensz a csőre síkosítót és kb 30-40cm mélyre told fel pumpálj párat és közben kezd el kifele húzni úgy hogy pumpálod ha érzed hogy kicsit feszülsz akkor jó, dugd fel a dildót vagy a ököl dildót amíg eléred a határt akkor kezd el kinyomni a levegőt kicsit erősebben, úgy mint ha pukizni akarnál lényegében. Közben nyomd a dildót befele és nagy eséllyel kifog egyenesedni a szigma beled. Én másfél év alatt jutottam el addig hogy plusz levegő nélkül is tudom irányítani a "kanyart" az a lényeg hogy lazísd el magad és egyenletesen nyugodtan lélegezz.

Remélem érthetően fogalmaztam:)

Ui: kutyapózban próbálkozz nekem úgy nagyon könnyen megy már.

19/F

2023. aug. 18. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Én rendszeresen öklözöm magam, de nekem az a mélység és vastagság egyelőre bőven elég. Talán még egy kicsit a vastagságra majd edzek még. Meg régebben volt egy csajom aki szerette nekem csinálni. Neki majdnem mind a két keze bement. Amúgy ugyanezeket az előadókat nézem én is amúgy 😀 elég izgatóak. 30-as pasi vagyok amúgy.
2023. szept. 9. 11:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!