Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mély öklözés, esetleg nagyobb játékok minél mélyebbre?
Viszonylag nagy átmérőjű játékokat használok, sőt egyre nagyobbakat pl: ököl dildót (szimpla/dupla), KishaSPB-hez hasonló labdás játék stb.
Tehát a "tágítás" része szépen megy, haladok, viszont amivel nehézkesen haladok, az a mélység. Valahogy kb 15cm után egyszerűen nem tudom tovább betolni a dolgokat. Megakad, és nem az hogy fájdalmas, inkább mintha zsibbadó érzés kezdene megjelenni, ha próbálom tovább nyomni. Ha nagyon lassan haladok, egy idő után fog menni mélyebbre? A végbél utáni rész (tehát a szigmabél, vastagbél) idővel ugyan úgy tud tágulni, mint a végbél?
Mert pl Siswetben is eltűnik egy 1,5l-es flakon, ami azért elég mélyre kerül.
Köszönöm mindenki segítségét 🙂

Kedves 5-ös!
A slinkel az a baj, hogy túlságosan vékony, egyre keskenyebb. Nem csak a mélység a célom, sőt igazából egy 30-40cm bőven elég lenne, hanem a vastagság is. Nem tudom ismered e Argendana, vagy KishaSPB munkásságát, de kb olyan ami a célom🙂 Mondjuk amikor Siswetnek befért 4 nagy narancs, az is hasonló kategória😉

Ismerem igen, de Raisa mellett se menjünk el 🙂
és sztem téged is.
Gyakorlás gyakorlás gyakorlás a titka, körülbelül másfél éve használok óriási dildókat ököl dildót stb. Szerezz be egy pumpát pl felfújható anál plug, a plug tövében elvágod a csövet majd kensz a csőre síkosítót és kb 30-40cm mélyre told fel pumpálj párat és közben kezd el kifele húzni úgy hogy pumpálod ha érzed hogy kicsit feszülsz akkor jó, dugd fel a dildót vagy a ököl dildót amíg eléred a határt akkor kezd el kinyomni a levegőt kicsit erősebben, úgy mint ha pukizni akarnál lényegében. Közben nyomd a dildót befele és nagy eséllyel kifog egyenesedni a szigma beled. Én másfél év alatt jutottam el addig hogy plusz levegő nélkül is tudom irányítani a "kanyart" az a lényeg hogy lazísd el magad és egyenletesen nyugodtan lélegezz.
Remélem érthetően fogalmaztam:)
Ui: kutyapózban próbálkozz nekem úgy nagyon könnyen megy már.
19/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!