Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim 

válasza:

Elozo kerdesedhez valaki irta hogy az egyetemen megvolt neki, o meg tudna mondani :)
2/11 anonim 

válasza:

Mellben Juhász Hajnalka a legjobb
3/11 A kérdező kommentje:
#1 remek ötlet köszi. Amúgy nagy Szentkirályi Alexandra fán vagyok.
2023. aug. 16. 22:55
4/11 anonim 

válasza:

Még nem volt a kezemben így nem tudok véleményt nyilvánítani 😅 (mondjuk szerintem a férje nem igazán örülne neki ha ilyesmire sor kerülne, elég mokány ipsének néz ki, szóval lehet én sem lennék boldog ha el akarna velem "beszélgetni" 😅).
6/11 anonim 

válasza:

Amellett, hogy magas és nagyon csinos, még jó méretes, formás cickói is vannak, úgy tűnik. Nagyon jó nő.
7/11 anonim 

válasza:

Magas??? :DDDDDD
Volt 'szerencsém' mellette sétálni Pécsett a Székesegyháznál (ahol ott volt a férje is és még egy fotós aki készített róluk pár képet és már mentek is tovább), és magas talpú cipőben talán elérte a 170 centit. Én 2 méter vagyok, a vállamig sem ért.
8/11 anonim 

válasza:

Nem tudom, én nem találkoztam vele előben. Alacsonynak semmi esetre sem alacsony ez fix.
9/11 anonim 

válasza:

Mellette álltam. 170-nél 100% hogy nem magasabb, ott volt tőlem 2 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!