Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyultátok már le a tesotok párját?
Figyelt kérdés
Fiúk és csajok is irhatnak. Mi lett a vége ha igen? Csak alkalmi vagy hosszabb kapcsolat lett belőle?2023. aug. 16. 19:41
1/5 anonim 

válasza:

Csak majdnem. Részegen felvittem az öcsém szintén részeg csaját, de az utolsó pillanatban leállítottam a dolgot. A csaj csinálta volna simán.
2/5 A kérdező kommentje:
A budos rib..
2023. aug. 16. 20:25
3/5 anonim 

válasza:

Dugtam már meg az exem hugát, ráadásum úgy, hogy az exemmel jó viszonyban maradtunk, házibuliba hívott magához, és ott mászott rám a kishúga. Én pedig megdugtam az egyik szobában.
4/5 anonim 

válasza:

Engem nyúltak már le, ikertesok voltak, egyiket hajtottam, aztán kezdett lenni valami, majd a másik csaj levadaszott, annyira tetszett a dolog, hogy hagytam is, félig komoly kapcsolat volt belőle 7-8 honapig tartott.
5/5 anonim 

válasza:

Én beleszerettem az exem öccsébe.
Fél évig jártam a báttyal, 8 év telt el a kettő között....
Aki tudott róla azzal jött, h felnőtt emberek vagyunk, ezt meg lehet beszélni, rég volt...stb
Hát a párom családja nem így gondolta: szó szerint kirakaták otthonról, úgyhogy elég gyorsan össze kellett költöznünk
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!