Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feedee/feeder lányok/fiúk, lenne kedvetek beszélgetni hasonló "sorsú" sráccal? 19F
írjatok rám ha van kedvetek ilyesmiről beszélgetni :p
19F, 175 cm, 80 kg körül
nyilván nem csak erről a témáról beszélhetünk de kíváncsi vagyok van-e itt más is hasonló fétissel

27 éves vagyok, 173cm magassággal vagyok 180+kg. Legutóbb 182, de azóta hìztam valamennyit, viszont még 190 alatt vagyok, az biztos.
Gyerekkorom óta vonz ez az egész. 8 évesen jöttem rá, hogy kövér akarok lenni. Akkor is sikerült már eredményeket elérnem, de sehol nem voltam még a mostani elhìzásomhoz képest.
Legfőbb vágyam lenne 350kg-ra hìzni, de igazából bármeddig hajlandó lennék nőni, mert sosem tudnám megelégelni a testemen gyarapodó hájat!
Ez csak az álomsúly, ami alatt semmiképpen sem akarok megállni, történjen bármi!
Ez teljesen komoly, mielőtt még jönnének a zsigerből kamunak tituláló megjegyzések.
Szokatlanul nagy céljaim vannak, az biztos, legalábbis idehaza eléggé annak számìtanak.

Gyere fel a grommr-ra.
Ott sokunkkal beszélgethetsz. :)

Látom figyeltek kérdezők.
Gondolom többen is vagytok, ha magatokra vettétek a többes számokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!