Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttál már ilyen összefüggést?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál már ilyen összefüggést?

Figyelt kérdés

Elsőre lehet, hogy primitívnek fog hangzani, amit leírok. Viszont nem, ez nem trollkodás, nem egy komolytalan gondolat.

Többször is gondolkoztam már ezen és csomó emberen látom.

Szóval.

Vannak mindenféle módszerek, viszonyítási alapok arra, hogy hogyan következtethetünk egy férfi merev peniszének méretére.

Na én nem egy újabb tippet akarok írni, csak érdekel, feltűnt-e másnak.

Azt vettem észre, hogy a fiúk, férfiak nagy részénél a teljesen erektált pénisz hossza pont a köldökig vagy kicsivel az alá ér.

Vajon milyen összefüggés lehet ez? Lehet anatómiai téma?

2023. aug. 16. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Szóval akinek mikropénisze van annak lenőtt a köldöke, akinek 25 centis annak meg egy 3. mellbimbó lett belőle vagy mi? XD
2023. aug. 16. 07:05
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként ezt max azért vetted észre, mert eddig csak átlagmérettel találkoztál, se kisebbel se nagyobbal.
2023. aug. 16. 07:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem.

Egyrészt szándékosan nem írtam, hogy mindenkire igaz.

Úgy fogalmaztam, hogy „csomó emberen látom” valamint „… férfiak nagy részénél”.

Azaz egyértelmű és nyilvánvaló, hogy nem mindenkire igaz.

Az átlag alatti méretekre pl. valóban nem passzol az összefüggés.

Átlag feletti méretre viszont sok esetben igen.

2023. aug. 16. 09:47
 4/4 Oops! válasza:

Nekem pont akkora teljesen erektalt allapotban mint a kisaraszom ~17 es pont olyan vastag, mint mikor kort formazok a mutato es huvelykujjammal ~4.5.

Itt egy ujabb osszefugges ((:

2023. aug. 17. 14:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!