Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fura tekintetet kapnék ha egy tinivel jönnék össze?
Figyelt kérdés
Kedvenc korosztályom, kifejezetten vonzódom hozzájuk. Manapság az interneten azokat is öszzepedofilozzák a kedves ranterek akik nem is azok. Már erre is azt mondják hogy "kiskorú" megrontása. A valóságban mennyi rosszalló tekintetet kapnék 15 és az felett keresgélnék? 23/f2023. aug. 15. 22:03
1/14 A kérdező kommentje:
És őszintén nekem ez a "ekte nő" típus nem jön be, ez a nagy csöcs, nagy segg meg milf kategória..
2023. aug. 15. 22:04
2/14 anonim 

válasza:

A többség el van foglalva a saját bajaival, nem hinném hogy látványosan rosszalnának. Ez nem pedofília, belefér simán
3/14 A kérdező kommentje:
Csak a sok ostoba azon van fennakadva hogy egy huszonéves 15-17 évesekkel kavar, nem értem, ha betölti a 18 at és az algoritmus szerint felnőtt akkor az oké?
2023. aug. 15. 22:11
4/14 anonim 

válasza:

Le van szarva ki mit gondol, simán össze jöhetsz bárkivel aki 14 múlt.
Szex részre hivatalosan 12 évesen már lehet beleegyezéssel de nálad így 14 az alja.
Így simán fogsz találni párt sok fiatal lány szereti az érettebb pasikat.
Szard le mit gondolnak. Elj🔥
5/14 A kérdező kommentje:
5.Ha meg rágalmaznak az én oldalamon áll a törvény.
2023. aug. 15. 22:17
6/14 anonim 

válasza:

Ha még meg kell kérdezned, hogy a 15-18 éves korosztály számodra is jó, akkor még nem nőttél fel eléggé, hogy ne mások véleménye érdekeljen, így biztosan jó számodra a korosztály :)))
7/14 A kérdező kommentje:
Ha nem kaptam meg tizenévesen a figyelmet attól a korosztályól hát kiélvezem most, boostolja az egómat.
2023. aug. 15. 23:26
8/14 anonim 

válasza:

Mindenki leszarja. Nagyon agyhalottnak kell lenni, hogy valaki ezt pedofilíának gondolja.
9/14 A kérdező kommentje:
8.Van egy pár idióta.
2023. aug. 16. 00:19
10/14 anonim 

válasza:

Én negyvenes ként jöttem össze 19 éves csajjal, letojom a tekinteteket, ha úgy akarják, nézzenek az apjának, nyilván a nyilvánosság előtt nem nyaljuk-faljuk egymást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!