Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiben minek a hatására alakult ki a cuckold fétis?

22# fingod sincsen a dolog pszichológiai hátteréről.
Nekem pont forditva történt, én csaltam meg a párom mégis élvezem a wife sharing dolgot ( jó nem teljesen ugyan az)

Mielőtt összejöttünk a mostani feleségemmel, ketten versengtünk érte elég sokáig egy másik sráccal, végül engem választott.
Izgatónak találtam a gondolatot, hogy vajon mi lenne, ha a régi vetélytárs mégis megkaphatná őt egy éjszakára, és mint kiderült, a párom is. Ebből a fantáziából jutottunk el oda, hogy bevonjuk őt egy cuckold kapcsolatba.
Mivel tudom, hogy az én engedélyem nélkül nem szexelnének, én szabom meg a kereteket, nálam maradt az irányítás, ezért nem tartom megalázónak.

#24-es vagyok, tényleg komolyan gondolom, és egyelőre sztem müködik is.
De lehet, hogy tényleg naív vagyok :D

Ajj de lennék már én is Bull.
30, sportos, helyes

Én eleve 2F1L felállásban vesztettem el a szüzességemet 15 évesen.
Egy nagyfiú barátom, (tanításképpen) mutatta meg az akkori szerelmemen, h hogyan kell szeretkezni egy lányal 🙂
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!