Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú és fárasztó nap után van energiátok kiverni még aznap?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú napom volt reggel 5-től, és nemrég értem haza, gondoltam kiverem amíg egyedül vagyok, el is kezdtem huzogatni, de egyszerűen annyira fáradtnak érzem magam, hogy inkább hanyagoltam, pedig rendesen felállt. Veletek is szokott ilyen lenni?2023. aug. 15. 16:43
1/7 anonim 

válasza:

Nekem ma pl olyan szar napom volt, hogy magamhoz sem lesz kedvem :(
2/7 anonim 

válasza:

Simán előfordul egy hosszabb nap után, hogy csak legyen vége érzés és alvás végre legyen..
6/7 anonim 

válasza:

Persze. Olyankor nem verem ki :)
7/7 anonim 

válasza:

Ennyire sosem vagyok fáradt. Nagyon jó levezetése a stressznek, és utána jól alszok. Mondjuk ilyen szempontból mehet szerencse is, hogy nagyon hamar eltudom durrani, nem muszáj egy órát rángassam, csak amíg van kedvem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!