Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek maszturbalni?
Figyelt kérdés
Nagyon vagyok ra, de nem merem, nehogy valamit elrontsak. L2023. aug. 14. 21:25
1/10 anonim 

válasza:

Azt csinálj magaddal ami jól esik, általában a csiklót szták a lányok ha merészebb leszel a hüvelyed is jöhet.
L
2/10 anonim 

válasza:

Na, ez az a dolog, amit nem lehet elrontani. Legfeljebb újra kezded.
3/10 anonim 

válasza:

Óvatosan, finoman. Aztán majd lassanként megérzed, kitapasztalod, hogy neked hogyan a legjobb!
4/10 anonim 

válasza:

Mindenképpen tiszta kézzel szóval előtte kézmosás!
Először csak az ujjaiddal masszirozd a csiklót vagy annak közvetlen területét. Később majd jöhet a hüvely és mondjuk 1 v. 2 ujj.
6/10 anonim 

válasza:

Vétkes dolog a maszti is és a házasság előtti szex is.
5 ös, az ilyen igénytelen mocskolékra, amit ez a mondatod képvisel, a dzsungelban is kicsinálnának.
7/10 anonim 

válasza:

#6 akkor maradj szűz te vallàsos bohoc
8/10 anonim 

válasza:

Befogtad a pofadat, vagy kirakatlak innen, a szex a hazassagba valo es nem a masztira, nem vagyok bohoc, felnott ember vagyok es a te eleted is Teremtod kezeben van! Menjel el az orszagbol, ha a kereszteny ertekrendet ocsarolod! A halalos agyadon majd nem lennél ilyen ateista, most nagy a pofad csak
9/10 anonim 

válasza:

8# Tudtommal csak a katolikusoknál nem szabad házasság előtt szexelni, a reformátusoknál ilyen előírás nincs. A masztizás meg nem erkölcstelen a vallás szemében.
10/10 anonim 

válasza:

Bal kéz mellbimbó,jobbkéz csikló.Első lecke.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!